2 kızını öldürüp canına kıydı! Zehirli serum verdi

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesi’nde Silahla Vurularak Öldürülen Anne ve İki Kızı

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı Alibaba Mahallesi’nde bulunan bir apartman dairesinde yaşanan acı olayda, eşinden yeni boşanan 35 yaşındaki Serap Yamaca ve kızları 14 yaşındaki İsmet Ada ile 8 yaşındaki Nida silahla vurularak öldürülmüş halde bulundu.

Olay günü komşuların duyduğu silah sesleri üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Serap Yamaca ve İsmet Ada’nın cansız bedenlerine ulaşırken, küçük kızları Nida’yı ise kolunda serum takılı bir şekilde buldular. Hastaneye kaldırılan Nida, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından yapılan incelemelerde, Serap Yamaca’nın komşusuna altınlarını emanet bıraktığı ortaya çıktı. 8 yaşındaki Nida’nın serumuna ilaç karıştırılarak zehirlendiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Şanlıurfa Valiliği konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada, annenin kızlarını öldürmeye kalkıştıktan sonra intihar ettiğini belirtti. Annesi ve ablası olay yerinde hayatını kaybederken, Nida hastanede yaşamını yitirdi.

Valilik açıklamasında, “27.01.2025 tarihinde Karaköprü ilçemize bağlı Alibaba Mahallesi’nde yaşanan olayda, anne S.K. (38), kızları 14 yaşındaki İ.A.Y. ve 8 yaşındaki N.Y.’yi öldürmeye teşebbüs etmiş, daha sonra intihar etmiştir. Anne ve İsmet Ada olay yerinde vefat ederken, Nida ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır.” ifadelerine yer verdi.

Related Posts

Bildirinin son maddesinde anlaşmazlık var! Beklenen olmadı, PKK’dan açıklama gelmedi

Terör örgütü PKK’nın bugün fesih açıklaması yapacağı iddialarının ardından herhangi bir açıklama gelmezken terör örgütü içerisinde anlaşmazlık olduğu ve teröristbaşı Öcalan ile yeni bir temas kurulabileceği kaydedildi.

Ağılda çıkan yangında hayvanlar telef oldu

Balıkesir’in Manyas ilçesindeki bir ağılda elektrik tesisatından çıkan yangında 30 koyun ile 12 kuzu öldü.

Bayraktar TB3 SİHA’lar DENİZKURDU Tatbikatı’nda

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından icra edilen DENİZKURDU-2025 Tatbikatı kapsamında, Bayraktar TB3 SİHA’lar yer aldı. Tatbikat kapsamında PT-3 ve PT-4 kuyruk numaralı Bayraktar TB3 SİHA’lar ikişer adet MAM-L ile kara hedeflerine salvo atışı gerçekleştirecek

Fındıklı Ziraat Odası Başkanı Mehmet Özsoy, “2025 yılı yaş çay fiyatı 35 lira olmalıdır”

Fındıklı Ziraat Odası Başkanı Mehmet Özsoy, “2025 yılı yaş çay fiyatı 35 lira olmalıdır. Yaptığımız maliyet hesaplamasında işçilik hariç yaklaşık 19 lira, işçiliği içerisine koyduğunuzda, 29 liralık bir maliyet var. Buna da her işletme de olduğu gibi yüzde 20 kar koyduğumuzda 35 lira fiyat yapıyor. Bu, çay üreticisinin hakkı olan bedeldir, bunun ödenmesini istiyoruz” dedi.

Ekrem İmamoğlu’ndan videolu Anneler Günü paylaşımı: ‘Özledim Anne’

Silivri’de tutuklu bulunan ve X hesabı erişime engellenen CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Anneler Günü’ne ilişkin yeni bir paylaşım yaptı.

Canlı: Özgür Özel Van’da konuşuyor

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu için düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerinin beşincisi Van’da yapılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir