63 yıldır kimse haber alamıyordu… Ölü mü sağ mı bilinmeyen kadın bakın nereden çıktı!

Amerika’nın Wisconsin Eyaletinde 63 Yıl Sonra Kaybolan Kadın Sağ Olarak Bulundu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Wisconsin eyaletinde 63 yıl önce kaybolan Audrey Jean Backeberg, sağ olarak bulundu. Yetkililere göre, Backeberg’in kaybolması kendi tercihiydi ve herhangi bir suç faaliyetinden ya da kötü niyetten kaynaklanmadı.

CNN US’te yer alan habere göre Backeberg, 7 Temmuz 1962 tarihinde, Wisconsin’in başkenti Madison’a yaklaşık 100 kilometre uzaklıkta bulunan küçük bir kasaba olan Reedsburg’daki evinden bir daha dönmemek üzere ayrıldığında 20 yaşındaydı. Wisconsin Kayıp Kişiler Savunuculuğu adlı kâr amacı gütmeyen bir kuruluşa göre, Backeberg o dönemde evliydi ve iki çocuk annesiydi. Kuruluş, Backeberg’in kaybolmadan birkaç gün önce, 15 yaşında evlendiği kocasının kendisini dövdüğünü ve öldürmekle tehdit ettiğini iddia ederek suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

Backeberg, kaybolduğu gün çalıştığı yün fabrikasından maaş çekini almak için evden çıkmıştı. Çiftin 14 yaşındaki bakıcısı polise verdiği ifadede, Backeberg ile birlikte otostop yaparak Madison’a gittiklerini ve oradan Indiana eyaletinin Indianapolis kentine, yaklaşık 480 km uzaklıktaki bir Greyhound otobüsüne bindiklerini anlattı. Bakıcı, eve dönmek istediğini belirtmiş ancak Backeberg bunu reddetmiş ve son olarak otobüs durağından yürüyerek uzaklaşırken görülmüştü.

Sauk County Şerif Ofisi, yıllarca çok sayıda ipucunu takip ettiğini, ancak tüm çabalara rağmen davanın çözümsüz kalarak soğuk dosya haline geldiğini açıkladı. Şerif Chip Meister, Backeberg’in kaybolmasının kendi seçimi olduğunu ve herhangi bir suç unsurunun bulunmadığını ifade etti. Backeberg’in Wisconsin eyaleti dışında yaşadığı belirtildi, ancak daha fazla ayrıntı paylaşılmadı.

Bu yılın başında, şerif ofisi soğuk dosyaları inceleme çalışmaları kapsamında davayı yeniden ele aldı. Davayı çözen Dedektif Isaac Hanson, Backeberg’in kız kardeşine ait bir Ancestry.com soyağacı hesabı üzerinden ölüm kayıtları, nüfus sayımı raporları ve çeşitli verileri inceleyerek yeni bilgiler ortaya çıkardı. Hanson, belgeleri tek tek inceleyerek ve tanıklarla yeniden görüşerek çalıştı.

Hanson, Backeberg’in yaşadığı eyalet dışı bir adresi tespit etti ve yerel şerif ofisinden bu adrese ziyarette bulunmasını istedi. Ziyaretin ardından Hanson, Backeberg ile 45 dakikalık bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve bu görüşmeyi gizli tutacağına söz verdi. Yerel haber kanalı WISN’e konuşan Hanson, “Sanırım o sadece her şeyden uzaklaştı, kendi yolunu çizdi ve hayatını sürdürdü. Mutlu görünüyordu, kararından emindi ve pişmanlık duymadığı izlenimini verdi,” dedi.

Related Posts

Bildirinin son maddesinde anlaşmazlık var! Beklenen olmadı, PKK’dan açıklama gelmedi

Terör örgütü PKK’nın bugün fesih açıklaması yapacağı iddialarının ardından herhangi bir açıklama gelmezken terör örgütü içerisinde anlaşmazlık olduğu ve teröristbaşı Öcalan ile yeni bir temas kurulabileceği kaydedildi.

Ağılda çıkan yangında hayvanlar telef oldu

Balıkesir’in Manyas ilçesindeki bir ağılda elektrik tesisatından çıkan yangında 30 koyun ile 12 kuzu öldü.

Bayraktar TB3 SİHA’lar DENİZKURDU Tatbikatı’nda

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından icra edilen DENİZKURDU-2025 Tatbikatı kapsamında, Bayraktar TB3 SİHA’lar yer aldı. Tatbikat kapsamında PT-3 ve PT-4 kuyruk numaralı Bayraktar TB3 SİHA’lar ikişer adet MAM-L ile kara hedeflerine salvo atışı gerçekleştirecek

Fındıklı Ziraat Odası Başkanı Mehmet Özsoy, “2025 yılı yaş çay fiyatı 35 lira olmalıdır”

Fındıklı Ziraat Odası Başkanı Mehmet Özsoy, “2025 yılı yaş çay fiyatı 35 lira olmalıdır. Yaptığımız maliyet hesaplamasında işçilik hariç yaklaşık 19 lira, işçiliği içerisine koyduğunuzda, 29 liralık bir maliyet var. Buna da her işletme de olduğu gibi yüzde 20 kar koyduğumuzda 35 lira fiyat yapıyor. Bu, çay üreticisinin hakkı olan bedeldir, bunun ödenmesini istiyoruz” dedi.

Ekrem İmamoğlu’ndan videolu Anneler Günü paylaşımı: ‘Özledim Anne’

Silivri’de tutuklu bulunan ve X hesabı erişime engellenen CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Anneler Günü’ne ilişkin yeni bir paylaşım yaptı.

Canlı: Özgür Özel Van’da konuşuyor

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu için düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerinin beşincisi Van’da yapılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir