Komşusu taşınınca lokma döktürüp kutladı; “Mahallemizin bir musibetten kurtulması hayrıdır”

Bursa’da Komşusunun Taşınması Lokmayla Kutlandı

Bursa’da reklam ve matbaa işletmecisi Ayşe Sevgi, uzun süredir aralarında yaşanan tartışmalar sonucunda dükkan komşusu olan klima tamircisi S.K.‘nın taşınmasını fırsat bilerek ilginç bir kutlama gerçekleştirdi.

Osmangazi ilçesi Uluyol Mahallesi’nde işletmesini sürdüren Ayşe Sevgi, park yeri meselesiyle başlayan anlaşmazlığın giderek tırmandığını ve sonunda kavgaya dönüştüğünü belirtti. Tartışmalar elektrik kablolarının kesilmesine kadar ilerlerken, sonunda klima tamircisi S.K. dükkanını boşaltmaya karar verdi.

Bu durumu kutlamak amacıyla harekete geçen Sevgi, dükkanının önünde lokma döktürüp, mahalle sakinlerine ikram etti. Yol üzerine kurulan tezgaha, “Mahallemizin bir musibetten kurtulması hayrıdır” yazılı pankart asılırken, mahalleli ve çevredeki insanlar, dağıtılan lokmaları afiyetle tüketti.

“Kurban Kestirecektik, Değmeyeceğini Düşündük”

Ayşe Sevgi, komşusunun taşınmasının mahalle esnafı tarafından sevinçle karşılandığını ve asıl niyetlerinin kurban kesmek olduğunu dile getirdi. Elektrik kablolarının kesilmesiyle tırmanan husumetin artık son bulduğunu ifade eden Sevgi, “Park kavgası ile başlayan anlaşmazlık zamanla büyüdü. Ancak artık komşumuz gidiyor ve bu bizi çok mutlu ediyor. Aslında kurban kestirmeyi planlıyorduk ancak böyle daha anlamlı oldu” şeklinde konuştu.


“Davullu Zurnalı Eğlenceye Hazırlanıyoruz”

Henüz dükkanını tamamen boşaltmayan komşusu için hazırlıklara başlayan Ayşe Sevgi, “Ev almayın, komşu alın; gerçekten çok önemli bir söz. Komşumuz tamamen taşındığında davullu zurnalı eğlence düzenleyeceğiz” dedi. (DHA)

Related Posts

Akdeniz’de 5,0 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi… Akdeniz açıklarında 5,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kadın futbolcunun Onlyfans kareleri şaşırttı

Dünya kadın futbolunun en güzel sporcusu olarak kabul edilen Madelene Wright OnlyFans paylaşımları ile gündeme geldi

Modi: Hiçbir ülke kritik mineralleri ve teknolojiyi silah olarak kullanmamalı

BRICS Zirvesi’ndeki konuşmasında kritik mineraller ile teknolojinin önemine dikkat çeken Modi, bu alanda güvenliği sağlama çağrısı yaptı.

Metan gazından zehirlenerek şehit olan askerler için siyasilerden başsağlığı mesajları

Metan gazından zehirlenerek şehit olan askerler için siyasilerden başsağlığı mesajları

RDIF Başkanı Dmitriyev: Rus enerjisini reddeden Avrupa, sınai intihar gerçekleştirdi

Putin’in özel temsilcilerinden Dmitriyev, Avrupa’nın Rus karşıtı politikalarla sanayisinde büyük bir gedik oluşturduğunu belirtti.

Alkolsüz ve dindar bir köy kurduğunu sandı, her şey tam tersine döndü

Alkolsüz, huzurlu ve sadece dindar Hristiyanların yaşayacağı bir kasaba hayaliyle yola çıktı. Ancak Harvey Wilcox’un planladığı bu sade yaşam alanı, kısa sürede dünyanın odak noktası haline geldi.