Putin: Slovakya, Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakereler için platform sağlamaya hazır

Rusya Devlet Başkanı Putin: Slovakya, Ukrayna İle Müzakereler İçin Platform Sağlamaya Hazır

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Slovakya’nın Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakereler için platform sağlamaya hazır olduğunu belirtti. Putin, bu durumun Rusya için kabul edilebilir bir seçenek olduğunu ifade etti.

Vladimir Putin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Slovakya Başbakanı Robert Fico ile yaptığı görüşmede, “ağırlıklı olarak Ukrayna’daki barışçıl düzenlemeler hakkında konuştuklarını” açıkladı.

Fico’nun, Rusya ile Ukrayna arasındaki anlaşmazlığın barışçıl bir şekilde çözülmesi için kendi ülkesinde görüşmeler yapmayı teklif ettiğini belirten Putin, “Eğer iş bu noktaya gelirse, karşı değiliz. Neden olmasın? Bizim açımızdan bu tavır tarafsızdır ve kabul edilebilir bir seçenektir” şeklinde konuştu.


Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – Azerbaycan hükümeti kaynakları: Uçağın düşmesine Rus hava savunma sistemi neden oldu

TIKLAYIN – Narin Güran davası | Aile meclisinin toplantı videosu mahkemede izletildi: Çobanı önce darbedip, sonra saat hediye etmişler

TIKLAYIN – MHK’den devrim niteliğinde karar: Hakem atamalarında sistem değişiyor

TIKLAYIN – Erdoğan’ın asgari ücret paylaşımına cevap yazmıştı: 2 kere gözaltına alınan Kadir İpek tutuklandı

TIKLAYIN – Şakir Paşa Ailesi dizisinin köşkü kül oldu: Sabotaj ihtimali değerlendiriliyor

TIKLAYIN – CHP’de “bildiri krizi”; 13 milletvekili metnin dilini “ağır” buldu, değişiklikten sonra imzacı sayısı yükseldi iddiası!

TIKLAYIN – İpek Kıraç’ın açtığı vasi davasında, “İnan Kıraç hangi toplantıda olduğunun farkında değildi” belgesi

TIKLAYIN – Merkez Bankası 22 ay sonra faizi indirdi

Related Posts

Almanya’da kaos: Google Maps kabus yarattı

Google’ın haritalar uygulaması, Almanya’daki otobanları ve otoyolları kapalı göstermesi kaos yarattı. Yollarda kabus yaşayan sürücüler alternatif yollara yönelince, ülkenin büyük çoğunluğunda trafik kilitlendi

Motosikletler kafa kafaya çarpıştı: 2 sürücü hastanelik oldu

Beşiktaş’ta karşı yönden gelen iki motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralanan 2 sürücü hastaneye kaldırıldı.

Cuma namazı kıldı, kendisini uyaran muhtarı bıçakladı

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde minibüs şoförü C.D., cami avlusunda araç yıkamaması konusunda uyarıda bulunan mahalle muhtarı Mustafa Kemal Dönmez’i bıçaklayarak yaraladı. Muhtar hastaneye kaldırılırken, saldırgan kaçtı.

Rusya: Rus heyeti, Ukrayna ile İstanbul’daki 2 Haziran müzakerelerinde hazır olacak

Rusya: Rus heyeti, Ukrayna ile İstanbul’daki 2 Haziran müzakerelerinde hazır olacak

Tarih belli oldu: TBMM Başkanı Kurtulmuş, DEM Parti Eş Genel Başkanlarını ziyaret edecek

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan’ı 2 Haziran Pazartesi günü Meclis’te ziyaret edecek.

Putin’i kızdıracak iddia: Rus nükleer silah projeleri, altyapısı, gizli üs yerleri ifşa oldu

Danimarkalı ve Alman gazetecilerin ortaya çıkardığı belgelere göre, Rusya’nın en gelişmiş nükleer üslerinin detaylı planları, güvenlik sistemleri ve yer altı altyapısını içeren gizli belgeler ifşa edildi. Uzmanlar, bu sızıntının istihbarat dünyası için benzeri görülmemiş bir gelişme olduğunu belirtiyor.