Kahta’da Bıçaklı Saldırı: İki Yaralı

Adıyaman’ın Kahta İlçesinde Bıçaklı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde meydana gelen olayda, eski Kahta Kalesi yakınlarında M.K. ve O.K. isimli kişiler kimliği belirsiz bir grup tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırı sonucunda yaralanan M.K. ve O.K., olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Kahta Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayın detayları henüz netleşmezken, saldırının nedeni de bilinmiyor. Jandarma ekipleri, olayı gerçekleştiren ve kaçan şahısların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Adıyaman’da yaşanan bu olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Kamuoyuna yapılan açıklamada, detayların ilerleyen saatlerde paylaşılacağı belirtildi.

Kaynak: Adıyaman’dan alınan bilgilere göre.

Related Posts

BAE’den İsrail’e Batı Şeria tepkisi

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), İsrail’den yapılan işgal altındaki Batı Şeria’yı ilhak çağrılarını kınadı.

Özel sektör öğretmenlerinden ‘Büyük Öğretmen Yürüyüşü’nden sonra açıklama

Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası üyeleri 25 Haziran’da başlattıkları ve 1 Temmuz’da Ankara’da tamamladıkları “Büyük Öğretmen Yürüyüşü”ne ilişkin açıklama yaptı.

Yunanistan’da orman yangını: 5 ev ve üzüm bağları zarar gördü

Yunanistan’da orman yangını: 5 ev ve üzüm bağları zarar gördü

Harkiv ve Donetsk’te 2 yerleşim yeri Rusya kontrolüne geçti

Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Rusya Silahlı Kuvvetlerinin Ukrayna’daki faaliyetleriyle ilgili güncel bilgi paylaşıldı. Rus güçlerinin Ukrayna cephesindeki pozisyonlarını güçlendirdiği belirtilen açıklamada, “Harkiv bölgesinde …

Orta Doğu’yu şoke eden yasa tasarısı geçerse, ABD’nin B-2’leri İsrail’e gidecek

ABD Kongresi’ne sunulan yasa tasarısı kabul edilirse, tarihte ilk kez B-2 hayalet bombardıman uçakları yabancı bir orduya açılacak. Başkan Trump’a İsrail’e bu uçakları operasyonel olarak kullandırma yetkisi verecek tasarı, İran’ın nükleer silah geliştirme ihtimaline karşı Washington’un yeni stratejisini yansıtıyor.

Üç günlük servet sahibi oldular

Sistemdeki basit bir hesaplama hatası, binlerce Norveçliyi kısa süreliğine milyoner ilan etti. Üç gün boyunca büyük ikramiyeyi kazandığını düşünen oyuncular, gerçeği öğrendiklerinde büyük hayal kırıklığı yaşadı.