Mustafa Sarıgül’den oğlunun ifadeye çağrılmasına ilişkin açıklama

Mustafa Sarıgül’ün Oğlu, CHP’li Belediyelere Yönelik Soruşturma Kapsamında İfade Vermek İçin Çağrıldı

Eski Şişli Belediye Başkan Yardımcısı ve CHP milletvekili Mustafa Sarıgül’ün oğlu, CHP’li belediyelere yönelik yapılan soruşturma kapsamında ifade vermek üzere çağrıldı. Mustafa Sarıgül, oğlunun ifadeye çağrılmasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Benim oğlum da Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır ve kanunlar önünde her vatandaş eşittir.” dedi.

CHP’li Sarıgül, bir gazetecinin, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca terör örgütü DHKP/C’ye 2014-2016 yıllarında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında eski Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Emir Sarıgül’ün ifadeye çağrılmasına ilişkin sorusuna, “Benim oğlum da Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır. Kanunlar önünde bütün vatandaşlar eşittir. Sayın savcının sorduğu soruların hepsine cevap vermekle mükelleftir. Benim oğlumun hiçbir vatandaştan hiçbir ayrıcalığı yoktur ve olmaz.” şeklinde yanıt verdi.

Related Posts

Otomobilin çarptığı yaya yaralandı

Edirne’de yaya geçidinde otomobilin çarptığı Ç.Y. yaralandı. Otomobil sürücüsü A.Ç. ise gözaltına alındı.

TIR devrildi: İçkiler yola saçıldı

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde TIR, kayganlaşan yol nedeniyle devrildi. TIR’ın dorsesinde yüklü olan içki kutuları yola saçıldı.

Erdoğan’dan Özel’e tepki: Nefesi 2028’e kadar yetecek mi, göreceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i eleştirdi. Erdoğan, “Cumhurbaşkanı adaylığı peşinde koşmaya başlamış. Nefesi 2028’e kadar yetecek mi, hep birlikte izleyip göreceğiz.” dedi.

Osman Hamdi Bey’in kayıp tablosu 1 milyon sterline satıldı

19. yüzyıl Osmanlı ressamı Osman Hamdi Bey’e ait “Kahve Hazırlanıyor” tablosu, Londra’da düzenlenen müzayedede 1,3 milyon dolara satıldı.

Datça açıklarında 4,4 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi Datça açıklarında saat 08.36’da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Eskişehir’de 1 Mayıs’a çağrı: ‘İnsanca yaraşır çalışma ve yaşam koşulları için…’

Eskişehir 1 Mayıs Tertip Komitesi, tüm kent halkını 1 Mayıs kutlamalarına çağırdı. Tertip Komitesi adına konuşan Ayhan Gürler, “Yalnızca geçmiş mücadeleleri anmak için değil; daha adil, daha eşit, daha insanca bir yaşam için verdiğimiz mücadelemizi büyütmek için 1 Mayıs’ta saat 10.00’da Atatürk Bulvarı’nda toplanıp Odunpazarı Meydanı’nda miting yapacağız” dedi.