Melikgazi Belediyesi DigiEdu Projesi WSIS 2025’te Finale Kaldı

Melikgazi Belediyesi DigiEdu Projesi WSIS Prizes 2025’te Finale Kaldı

Melikgazi Belediyesi, Avrupa Birliği tarafından desteklenen “İklim Değişikliği ile Mücadelede Dijital Belediyecilik Hizmetlerinin Artırılması (DigiEdu Project)” adlı projesi ile WSIS Prizes 2025 yarışmasında finale kaldı.

Belediyenin yaptığı açıklamaya göre, Uluslararası Telekomünikasyon Birliği (ITU) tarafından düzenlenen WSIS Prizes 2025 yarışmasında, e-Environment (e-Çevre) kategorisinde Melikgazi Belediyesinin DigiEdu projesi finale kalan projeler arasında yer aldı.

Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu yaptığı açıklamada, dijital belediyecilik hizmetlerinin çevresel sürdürülebilirlikle birleştirildiği projelerinin AB tarafından desteklendiğini ve ilgi gördüğünü belirtti.

Palancıoğlu, “Projemizin dünya çapında ses getiren WSIS Ödülleri’nde finale kalması, ilçemizin vizyoner yaklaşımlarının ve kurumsal kapasitesinin önemli bir göstergesidir. Vatandaşlarımızın desteğiyle bu başarıyı ödülle taçlandırmak istiyoruz. Tüm hemşehrilerimizi oylamaya katılmaya davet ediyorum.” dedi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: AA / Muhammed Kısır – Güncel

Related Posts

Vulcain’in yeni saati spor severleri mest etmeye hazırlanıyor

Vulcain’in Skindiver koleksiyonuna eklediği GMT komplikasyonu, dalış saatlerinin işlevselliğini seyahat kolaylığıyla buluşturuyor. 38.3 mm çapındaki kasası ve 200 metre su geçirmezlik özelliğiyle model, dalış için güvenilir bir tercih sunuyor. Mat …

İnsan beyin hücreli ilk ticari bilgisayar kiralanabiliyor

Dünyanın insan beyin hücreleriyle çalışan ilk ticari hibrit bilgisayarı kiralanmak üzere. Tıpta çığır açması beklenen bu biyolojik makine, İngiltere’de bir laboratuvarda geliştirildi ve daha önce “DishBrain” adıyla tanıtılan Pong oynayan prototipin üzerine inşa edildi.

Bilim insanları cevapladı: ‘Şeytan Kulesi’ gerçekten taşlaşmış dev bir ağaç mı?

Wyoming’deki ünlü doğal oluşum Şeytan Kulesi’nin taşlaşmış bir ağaç olduğu yönündeki iddialar sosyal medyada gündem oldu. Ancak bilim insanlarına göre bu iddia, jeolojik verilerle çelişiyor. Şeytan Kulesi’nin kökenine dair gerçekler haberimizde.

Yapay zeka görsel içerik üretiminde avantaj sağlıyor

Yapay zekadan klip ve reklam filmi gibi görsel materyallerin üretiminde de yararlanılması bu alanda yatırımları olanların dikkatini çekiyor.

Geminin dümeninden bilinmeyen yaşam formu çıktı: Bilim dünyası şaşkın

ABD’nin Ohio eyaletinde Erie Gölü’nde araştırma yapan bir gemide keşfedilen gizemli siyah madde, bilim dünyasında heyecan uyandırdı. DNA analizleri sonucunda tanımlanamayan dizilere rastlanan bu madde, şimdilik “ShipGoo1” adıyla anılıyor.

Dünya UFO Günü: Yanıt bulmaya her zamankinden daha yakın olabilir miyiz?

Dünya UFO Günü: Yanıt bulmaya her zamankinden daha yakın olabilir miyiz?