Motosikletler kafa kafaya çarpıştı: 2 sürücü hastanelik oldu

Beşiktaş’ta Motosikletler Kafa Kafaya Çarpıştı: 2 Sürücü Hastanelik Oldu

İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde seyir halindeki iki motosiklet kafa kafaya çarpıştı, olayın etkisiyle sürücüler yola savruldu. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldılar.

Olay nedeniyle Çırağan Caddesi bir süre kontrollü olarak trafiğe açık tutuldu. Motosikletlerin kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Related Posts

Marmaray’daki yumruklu saldırıda kadın da şikayetçi oldu

Türkiye’nin konuştuğu Marmaray’daki yumruklu saldırıda babanın yumruklu saldırıya uğramadan önce kapı önünde tartıştığı kadın da şikayetçi oldu.

MHP BBP’ye AKP de YRP’ye bayramda kapıları kapattı

AKP ve MHP’nin Kurban Bayramı’nın ikinci gününde yapılacak bayramlaşma trafiği belli oldu. MHP’nin BBP ile bayramlaşmayacak olması dikkat çekerken AKP de YRP ile bayramlaşmayacak.

Trump ve Putin İngiltere’yi endişelendirdi: İngiltere Avrupa’da savaşa hazırlanıyor! Nükleer denizaltılar, uçaklar ve füzeler yolda

İngiltere Başbakanı Keir Starmer, ülkesinin Soğuk Savaş’tan bu yana en ciddi askeri tehditlerle karşı karşıya olduğunu dile getirdi. İngiltere’nin yeni saldırı denizaltılarını inşa edeceği Glasgow’daki tersanede konuşan Starmer, Rusya’yı saldırganlıkla suçlayarak, Avrupa’daki savaş riskine dikkat çekti.

İngiltere’den Türkiye’ye seyahat uyarısı: Dört şeyi yapmayın

İngiltere Dışişleri Bakanlığı, Türkiye’ye seyahat etmek isteyen vatandaşlarını 4 konuda uyardı.

Almanya’da kaos: Google Maps kabus yarattı

Google’ın haritalar uygulaması, Almanya’daki otobanları ve otoyolları kapalı göstermesi kaos yarattı. Yollarda kabus yaşayan sürücüler alternatif yollara yönelince, ülkenin büyük çoğunluğunda trafik kilitlendi

Cuma namazı kıldı, kendisini uyaran muhtarı bıçakladı

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde minibüs şoförü C.D., cami avlusunda araç yıkamaması konusunda uyarıda bulunan mahalle muhtarı Mustafa Kemal Dönmez’i bıçaklayarak yaraladı. Muhtar hastaneye kaldırılırken, saldırgan kaçtı.