Koreli fenomene 4. taciz: Torbanın içindeki paraları teklif etti

Güney Koreli Fenomen Mhyochi, Giresun Bulancak’ta Taciz Edildi

Güney Koreli fenomen Mhyochi, Türkiye’de şehir şehir dolaşarak içerikler paylaşmaya devam ederken, Giresun Bulancak’ta taciz edildi.

Genç kadın, takipçilerine Giresun’u tanıtmak için yol kenarında yürürken bir şahıs aracıyla yanına yaklaştı.

Şahıs, Mhyochi’yi aracına davet etti ve araca binmesini istedi.

Paraları Göstererek Tacizde Bulundu

Türkçe konuşarak “Teşekkür ediyorum, ben yürüyorum” diyen Mhyochi’ye karşılık, şahıs ısrarla araca binmesini istedi.

Ardından araç içindeki torbadaki paraları gösterdi.

Şaşıran genç kadın, şahsın gitmesini istedi.

Son 1 Ayda 4. Taciz

Giresun Bulancak’taki bu olay, Mhyochi’nin Türkiye seyahati sırasında uğradığı 4. taciz olayı oldu:

  • 6 Haziran: İstanbul
  • 20 Haziran: Samsun
  • 21 Haziran: Samsun
  • 28 Haziran: Giresun

Related Posts

Bursa’da Palyaço Korkusu

Palyaço kıyafetli bir kişi, bıçakla çocukları kovalayarak mahallede paniğe yol açtı.

Mustafakemalpaşa’da Tarım Sayımı Başladı

2025 Genel Tarım Sayımı, çiftçilerin yoğun ilgisiyle devam ediyor, 10 bin kişiye ulaşılması hedefleniyor.

WSJ: ABD, Ukrayna’nın Amerikan yapımı uzun menzilli füzeleri Rusya topraklarında kullanmasını engelledi

WSJ: ABD, Ukrayna’nın Amerikan yapımı uzun menzilli füzeleri Rusya topraklarında kullanmasını engelledi

Amatör futbolculara kötü haber

Artan maliyetler nedeniyle Türkiye genelinde halı saha ücretlerine yüzde 25 oranında zam yapıldı. 1 Eylül’den itibaren saatlik ücret 2800 TL’den 3500 TL’ye çıkacak.

Emekli albay Orkun Özeller’den mavi bere takan Mehmet Ali Çelebi’ye: ‘Sana soytarı desem kızar mısın?’

AKP’li vekil Mehmet Ali Çelebi, iktidarın “Terörsüz Türkiye” adını verdiği verilen yeni sürece ilişkin yaptığı bir konuşmada komando beresi taktı. Çelebi’nin bu görüntüleri sosyal medyada tepkilere neden olurken emekli albay Orkun Özeller, “Sana soytarı desem kızar mısın?” diyerek Çelebi’ye seslendi. “Sen bilmezsin ama komandolar için bere kutsaldır” diyen Özeller ayrıca Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı’na çağrı yaptı.

İmajını baştan yaratan Gonca Vuslateri, 40 yaş esprisiyle güldürdü

39 yaşındaki oyuncu Gonca Vuslateri, siyah saçlarını sarı tonlarına boyatarak bambaşka bir imaja kavuştu. Yeni tarzıyla gündeme gelen oyuncu, ”40 yaş sendromu mu bu?” sorusuna ise ”Sendrom! Prova yapıyorum işte şu an. Geliyor yaklaşıyor” sözleriyle karşılık verdi.