Diş Hastanesi İnşaatında İnceleme

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Diş Hekimliği Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Nasıroğlu, beraberinde Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ve AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi ile inşaatta incelemede bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Nasıroğlu, altyapı ve donanımıyla tamamlanma aşamasına gelen hastanenin, bölgenin ağız ve diş sağlığı alanındaki önemli ihtiyaçlarını karşılayacağını söyledi.

İnşaatta 9 ayda gelinen seviyenin memnuniyet verici olduğunu belirten Nasıroğlu, şunları kaydetti:

“Yüklenici firmamız gece gündüz çalışıyor. Hem iş yapma arzusu hem de ortaya koydukları kalite bizleri mutlu ediyor. Gelecek yıl nisan ayında hastanenin bitmesi hedefleniyor. Ödenek konusundaki sıkıntıları büyük ölçüde çözdük. İnşaat tamamlandığında öğrencilerimizi daha modern ve imkanları geniş bir binada eğiteceğiz. Aynı zamanda Batman ve çevre illerden gelen hastalara da nitelikli ağız ve diş sağlığı hizmeti sunacağız.”

Related Posts

‘Osmanlı torunu’nun cumhurbaşkanı adaylığı için sahte diploma alınmış!

Sahte diploma skandalının bir numaralı ismi Ziya Kadiroğlu’nun Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği ifadede dikkat çeken bir ayrıntı yer aldı. Kadiroğlu, Alsancak Partisi Başkanı Nuri Çelebi’nin emriyle Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu’na sahte diploma işlemi yaptıklarını öne sürdü.

Cristiano Ronaldo nişanlandı

Cristiano Ronaldo, uzun süredir birlikte olduğu iki çocuğunun annesi Georgina Rodriguez ile nişanlandı.

Spotify Türkiye editörlerine rüşvet soruşturması

Dünyanın en büyük dijital müzik platfromu Spotify’ın İsveç’teki genel merkezi, Türkiye’de görev yapan editörlerle ilgili soruşturma başlattı.

214 Siber Suç Şüphelisi Yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya, son 2 haftada 214 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

SÖZCÜ talanı yazdı CHP mitinge gidiyor

Koç Holding’in AKP Batman Milletvekili Ferhat Nasırlıoğlu ile birlikte kurduğu DEFAŞ isimli maden şirketinin Kırşehir’de yaratacağı olası doğa talanını SÖZCÜ’nün yazmasının ardından CHP, 15 Ağustos Cuma günü Kırşehir’de miting kararı aldı.

Muz hilesiyle marketler teker teker zarar ediyor… Hırsızlık dalgası büyük kriz yarattı, eski usule dönülüyor

Adı “muz hilesi” ama yarattığı etki milyarlarca sterlinlik bir kriz. Self servis kasalarda pahalı ürünleri ucuz gibi göstererek yapılan hırsızlıkların patlaması, İngiliz süpermarket devlerini vurdu. Rekor zararlar ve artan güvensizlik sonrası Morrisons ve Asda gibi zincirler, ‘kendi kendine öde’ sisteminden geri adım atarak çareyi “eski usulde”, yani yeniden kasiyerli kasalara dönmekte buluyor.