Altından yeni rekor! Faiz kararı bekleniyor…

Altın Yatırımcıları Altın Aylarında Rekorlar Kırıyor

Altın yatırımcıları, altın aylarını yaşarken rekor serisi hız kesmeden devam ediyor. ABD Merkez Bankası Fed’in faiz kararını bu gece açıklaması öncesi altın fiyatlarındaki volatil seyir devam ediyor.

Ons ve gram altın, rekor üstüne rekor kırarak tarihi yüksek seviyelere tırmanmış durumda. Orta Doğu’daki jeopolitik gelişmeler, ABD’nin ticaret savaşlarını tırmandırması ve ABD borsalarındaki belirsizlikler altına olan talebi artırmış durumda.

Ons Altın

Ons altın güne 3034 dolardan başladı. Gün içinde en düşük 3027 dolar, en yüksek ise 3035 dolar seviyesini gördü. Şu anda ons altın 3035 dolardan işlem görüyor.

Gram Altın

Gram altın güne 3580 liradan başladı. Gün içinde en düşük 3572 lira, en yükseği ise 3583 lira seviyesine çıktı. Şu an gram altın 3582 liradan alıcı buluyor.

Kapalıçarşı’da Gram Altın

Kapalıçarşı’da gram altın 3587 liradan alıcı bulurken 3630 liradan satılıyor.

Related Posts

IMF, “vergi indirimi” tasarısına karşı çıktı

Uluslararası Para Fonu (IMF) Sözcüsü Julie Kozack, düzenlediği basın toplantısında, küresel ekonomideki gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. ABD Senatosunda onaylanan ve Temsilciler Meclisinde görüşülen “vergi indirimi” tasarısına ilişkin …

Pazartesi yürürlüğe girmesi bekleniyor: ATM’lerden para çekme limitinde değişiklik

Yüksek enflasyon nedeniyle nakit talebinin artmasıyla birlikte, bankalar şube içi ve dışı ATM’lerde yeni bir döneme geçiyor. Pazartesi itibarıyla şube içindeki ATM’lerden yapılan para çekme işlemlerinde limitler artırılacak.

Doğu Karadeniz’den yapılan ihracat 814 milyon 976 bin dolara ulaştı

Trabzon, Rize, Artvin ve Gümüşhane’den ocak-haziran döneminde 814 milyon 976 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi.

ENAG: Yıllık enflasyon yüzde 68,68

ENAG: Yıllık enflasyon yüzde 68,68

Batı Akdeniz’in ihracatı arttı

Antalya, Isparta ve Burdur’u kapsayan Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) üyelerince 6 ayda yapılan ihracat 1 milyar 381 milyon 719 bin 823 dolar oldu.

Çin’den düşük enflasyon hamlesi: Sert fiyat düşüşleri denetleniyor!

Çin ekonomisi deflasyon baskıları altında zorluk yaşıyor. Hükümet, aşırı fiyat indirimlerine karşı yeni düzenlemelerle piyasa istikrarını sağlamayı hedefliyor. Bu gelişmeler, küresel ekonomik dengeleri de etkiliyor.