Aynı saatte 10 maç: Süper Lig’de düşme hattı karıştı

Süper Lig’in 36. haftası bugün aynı anda başlayan 10 maçla maçlarla tamamlandı.

Lider Galatasaray, Fatih Karagümrük’ü 90. dakika golüyle 3-2 yendi ve en yakın takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki 6 puanlık farkı korudu. Fenerbahçe ise sahasında Mondihome Kayserispor’u 3-0 yendi.

Ligde üçüncü sırada yer alan Trabzonspor, sahasında küme düşmesi kesinleşen İstanbulspor’u 3-0 mağlup ederken, dördüncü sıradaki Başakşehir de deplasmanda Sivasspor’u 1-0 yendi. Beşinci sıradaki Beşiktaş ise deplasmanda Corendon Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı ve Başakşehir ile arasındaki puan farkı 3’e yükseldi.

ATEŞ HATTINDAKİ TAKIMLARA 3 PUAN

Küme düşme hattındaki ekiplerden Pendikspor sahasında Çaykur Rizespor’u 2-1 mağlup ederken, Hatayspor da evinde MKE Ankaragücü’nü 2-1 yendi.

Haftaya küme düşme hattında giren Gaziantep FK ise deplasmanda Adana Demirspor’u 6-1 yenerek, puanını 38’e yükseltti ve ateş hattından çıkmayı başardı. Galatasaray’a 3-2 kaybeden Fatih Karagümrük ise 37 puanda kaldı ve düşme hattına girdi.

36 puanlı Pendikspor 19’uncu, 37 puanlı Hatayspor 18’inci, aynı puana sahip VavaCars Fatih Karagümrük ise 17. sırada yer alıyor.

Süper Lig’de 36. hafta maçlarının sonuçları şöyle:

– Fenerbahçe-Kayserispor: 3-0

– Trabzonspor-İstanbulspor: 3-0

– Fatih Karagümrük-Galatasaray: 2-3

– Konyaspor-Samsunspor: 3-0

– Adana Demirspor-Gaziantep FK: 1-6

– Sivasspor-Başakşehir: 0-1

– Kasımpaşa-Antalyaspor: 3-1

-Alanyaspor-Beşiktaş: 1-1

– Hatayspor-MKE Ankaragücü: 2-1

– Pendikspor-Çaykur Rizespor: 2-1

(SPOR SERVİSİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx