Billur Kalkavan’ın ölen kardeşi hakkındaki sahte alkol iddiası yalanlandı

Billur Kalkavan’ın Kardeşi Rıza Kalkavan’ın Ölüm İddialarına Yanıt Geldi

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden iş insanı Rıza Kalkavan’ın ölümüyle ilgili ortaya atılan sahte alkol iddialarına kardeşleri Sibel Civelek tarafından yalanlandı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, cenazede Rıza Kalkavan’ın sahte alkolden hayatını kaybettiği iddialarına cevap veren Sibel Civelek, “Birlikte yaşıyorduk. Zaman zaman alkol alırdı. Fakat sahte alkolden hayatını kaybettiği iddiaları doğru değil. Gece saat 03.00 sıralarında rahatsızlandı, hemen hastaneye kaldırdık. Yaklaşık 9 saat sonra hayatını kaybetti” şeklinde konuştu.

Rıza Kalkavan’ın 40 yıllık arkadaşı olan Mehmet Yalçın ise, “40 yıllık asker arkadaşımdı. Dünya tatlısı bir insandı. Kimsenin kalbini kırmayan iyi bir insandı. Alkol kullanırdı fakat sahte alkolden hayatını kaybettiği iddiaları doğru değil. Büyük kulüp ve kaliteli yerlere takılır, sık sık sağlık kontrolünü yapardı” ifadelerini kullandı.

Apartman görevlisi Uğur Naz ise, siparişleri kendisinin aldığını ve Rıza Kalkavan’ın sık sık alkol tükettiğini belirterek, “Aile yakınlarını kaybettikten sonra bunalımda olan Rıza, yalnızlığını kedisiyle paylaşıyordu. Siparişleri etrafındaki Tekel bayilerinden ben alıyordum. Alkolün sahte olduğuna dair bir bilgim yok” dedi.

Öte yandan, Rıza Kalkavan’ın sahte içkiden öldüğü iddialarını ortaya atan spor yazarı Asena Özkan da konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Özkan, “Rıza Kalkavan ile arkadaştık. Sık sık telefonla görüşürdük. İçki içen bir insandı. Aile yakınlarını kaybettikten sonra bunalımda olan Rıza, sık sık içki içmeye başladı. Ruhi olarak çöküş yaşadı. Alkol fiyatlarının yüksek olması insanları ucuz ev yapımı alkollere yöneltti. Bu nedenle birçok ölüm olayı meydana geldi. İçki fiyatlarının yüksek olmasının ve ucuz ev yapımı içkilerin artmasının ölümlere yol açtığını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

Related Posts

Süreci doğru okumak

Esad’ın devrilmesini memnuniyetle karşıladı. Emevi camiinde şükür namazları kılındı. Şam’da El Kaide’nin devamı HTŞ lideri Ahmet Şara’nın yönetimi ele alınmasını da destekledi. Tabii süreç Suriye’de bitmedi. ABD ve İsrail şimdi İran’la savaş …

YKS’den sahile koştu

Antalya’da hava sıcaklığı 33 dereceye ulaşırken, sahiller yerli ve yabancı tatilcilerle doldu. Özellikle Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrası sınav stresini atmak isteyenler de sahile geldi.

Rusya: Harkiv ve Donetsk’te iki yerleşim yerini ele geçirdik

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna’nın Harkiv ve Donetsk bölgelerinde iki yerleşim birimini ele geçirdiklerini duyurdu.

Beyazıt’ta polis barikatını yıkan öğrenciler beraat etti

19 Mart’ta Beyazıt’ta ilk kez polis barikatını yıkan 7’si öğrenci 8 kişinin yargılandığı davada, tüm sanıkların beraatine karar verildi.

Ümit Özdağ, Mansur Yavaş’ı ziyaret etti… Yavaş’tan İmamoğlu’nun avukatı tutuklanmasına tepki: “Hatalı bir işlemdir, derhal vazgeçilmelidir”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti. Yavaş, İmamoğlu’nun avukatı Pehlivan’ın tutuklanmasına ilişkin “Hatalı bir işlemdir, derhal vazgeçilmelidir” ifadelerini kullandı.

Katil İsrail’in Gazze’de sivilleri hedef alması sonucu 41 kişi hayatını kaybetti

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne saldırılarında aralarında insani yardım bekleyen sivillerin de bulunduğu en az 41 kişi yaşamını yitirdi.