Canlı: Özgür Özel Van’da konuşuyor

Özgür Özel: “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” Mitingleri Van’da Devam Ediyor

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun serbest bırakılması ve erken seçim talebiyle başlatılan “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerinin beşincisi Van’da yapılıyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Van’da toplanan kalabalığa seslendi.

Özgür Özel konuşmasında şunları dile getirdi:

“Bugün güneşin şehrindeyiz. Bugün saklanan feryatları, gizlenen umutları taşın altından çıkarmaya geldik. Barışın ve adaletin sesini duyurmaya, umudunu haykırmaya geldik. Bu meydanda halkın iradesini tanımayanlara karşı eylem yapmaya geldik!”

“Eski siyaset dönemleri artık geride kaldı. Kalelerin dönemi de sona erdi. Konya’dan gelen selamları burada, Van’dan alınan selamları İzmir’e götürmeye geldik. Barışın karşıtlarına, dostluğun düşmanlarına karşı birlik olmanın vakti geldi.”

Özgür Özel, Türkiye’nin farklı kesimlerinden gelen selamları Van’da bir araya getirdiklerini belirterek, “Kaleler artık yok, artık Türkiye’nin her şehri kardeşliğin ve adaletin kaleleridir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kaleleri Van’a feda olsun!” dedi.

Partisinin geleneğinden ve demokrasiye olan inancından bahseden Özel, “Artık sadece bir parti olarak değil, farklı kesimleri kucaklayan Türkiye İttifakı olarak yola devam ediyoruz. Türkiye İttifakı, sosyal demokratlarla muhafazakar demokratları, milliyetçi demokratları, liberal demokratları, sosyalist demokratları bir araya getiriyor. Bu birlik ve beraberlikle Türkiye’ye adalet ve demokrasi getireceğiz.” şeklinde konuştu.

Related Posts

Bildirinin son maddesinde anlaşmazlık var! Beklenen olmadı, PKK’dan açıklama gelmedi

Terör örgütü PKK’nın bugün fesih açıklaması yapacağı iddialarının ardından herhangi bir açıklama gelmezken terör örgütü içerisinde anlaşmazlık olduğu ve teröristbaşı Öcalan ile yeni bir temas kurulabileceği kaydedildi.

Ağılda çıkan yangında hayvanlar telef oldu

Balıkesir’in Manyas ilçesindeki bir ağılda elektrik tesisatından çıkan yangında 30 koyun ile 12 kuzu öldü.

Bayraktar TB3 SİHA’lar DENİZKURDU Tatbikatı’nda

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından icra edilen DENİZKURDU-2025 Tatbikatı kapsamında, Bayraktar TB3 SİHA’lar yer aldı. Tatbikat kapsamında PT-3 ve PT-4 kuyruk numaralı Bayraktar TB3 SİHA’lar ikişer adet MAM-L ile kara hedeflerine salvo atışı gerçekleştirecek

Fındıklı Ziraat Odası Başkanı Mehmet Özsoy, “2025 yılı yaş çay fiyatı 35 lira olmalıdır”

Fındıklı Ziraat Odası Başkanı Mehmet Özsoy, “2025 yılı yaş çay fiyatı 35 lira olmalıdır. Yaptığımız maliyet hesaplamasında işçilik hariç yaklaşık 19 lira, işçiliği içerisine koyduğunuzda, 29 liralık bir maliyet var. Buna da her işletme de olduğu gibi yüzde 20 kar koyduğumuzda 35 lira fiyat yapıyor. Bu, çay üreticisinin hakkı olan bedeldir, bunun ödenmesini istiyoruz” dedi.

Ekrem İmamoğlu’ndan videolu Anneler Günü paylaşımı: ‘Özledim Anne’

Silivri’de tutuklu bulunan ve X hesabı erişime engellenen CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Anneler Günü’ne ilişkin yeni bir paylaşım yaptı.

Başkonsolos FETÖ iddiasıyla görevden alınınca firar etti

Dışişleri’nin liyakatli personelini ‘monşerler’ diye eleştiren AKP iktidarının atadığı başkonsoloslar Almanya ile krize neden oldu. Daha önce parti teşkilatından gelen isimleri dış temsilciliklerde görevlendirmesi tepki çeken AKP, Türkiye’nin Münster …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir