Giovanni van Bronckhorst’un eski yıldızı, Beşiktaş yolunda! Transferde ters köşe

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş’ta kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlıların, Rangers’ta forma giyen tecrübeli futbolcuyu renklerine bağlamak istediği öğrenildi.

Ada basınından Daily Mail’in haberine göre; Rangers’ın yıldızı Tom Lawrence’ın Beşiktaş’a transfer olmasının beklendiği kaydedildi. Siyah-beyazlıların, başarılı futbolcu için hamle yapmaya hazırlandığı aktarıldı.

Rangers Teknik Direktörü Philippe Clement’in Tom Lawrence’ın geleceğine dair kararını henüz vermediği belirtildi. Öte yandan Rangers’ın yeniden bir kadro yapılanmasına gireceği kaydedildi.

30 yaşındaki kanat oyuncusu, geride kalan sezonda Rangers’ta 32 maça çıktı. Tom Lawrence bu müsabakalarda 3 kez rakip fileleri havalandırdı. Galli yıldız, takım arkadaşlarına 3 gol pası verdi.

Tom Lawrence’ın Rangers ile olan sözleşmesi 31 Mayıs 2025’te sona erecek. 30 yaşındaki hücumcunun güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro.

Everton altyapısında futbola başlayan Tom Lawrence daha sonra Manchester United altyapısı, Carlisle United, Yeovil Town, Leicester City, Rotherham, Blackburn Rovers, Cardiff City, Ipswich Town ve Derby County formaları giydi.

Galler Milli Takımı’nda 23 müsabakada süre alan Tom Lawrence, rakip kalelere 3 gol gönderdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx