Gülçin Ergül’ün “Hepsi” açıklaması sonrası Cemre Kemer’den tepki

Gülçin Ergül, Hepsi Grubundan Ayrılma Sürecini Gözyaşları İçinde Anlattı

T24 Haber Merkezi

2000’li yılların popüler gruplarından Hepsi üyesi Gülçin Ergül, katıldığı bir programda Hepsi’den ayrıldığı süreci gözyaşları içinde ilk kez açıkladı. Bu açıklamaların ardından grubun diğer üyesi Cemre Kemer’den sitem dolu bir paylaşım geldi.

Gülçin Ergül, Hepsi grubundan ayrılarak müzik kariyerine bireysel olarak devam eden ünlü isim, Katarsis programına konuk oldu. Ergül, Hepsi’den ayrıldığı dönemi “Bunu kimse bilmiyor” diyerek ilk kez detaylarıyla anlattı.

Gülçin Ergül’den “Grup Hepsi” açıklaması: Dağılmasından ben sorumlu değildim

Hepsi grubundan ayrıldığı süreçte yanlış anlaşıldığını kaydeden Ergül, hem dava kaynaklı hem de diğer üyelere zarar vermemek için suskun kaldığını belirtti. Ergül, “Arkamdan söylenen şeyler unutulmuyor bazen. Ben grubu bozmuşum gibi algılanıyor. Eğer bir grupta huzur kalmıyorsa o zaman birisi ayrılır. O kişi benim diye asıl ben suçlanmamalıyım. Bazen çoğunluktan çok doğruyu söyleyen de haklı olabilir” ifadelerini kullandı.

Ergül, “Biz daha önce 2014’te de bir buluşma yaptık bunu kimse bilmiyor. Bu buluşmada anlaşamadık ve kavga ettik aslında” şeklinde itirafta bulunurken, sözlerini şöyle sürdürdü: “Buradan biliyorum ki biz bir araya gelemeyiz. Ben bir şeyi istemediğim zaman arkamdan bana magazin aracılığıyla egoist gibi şeyler söyleniyor. Saldırganca ve hak etmediğim şekilde.”

“Sarmal gibi”

Gülçin Ergül’ün gündemi sarsan açıklamalarının ardından eski grup arkadaşı Cemre Kemer de suskunluğunu bozdu.

Cemre Kemer, sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımda; “Yine bir sabah kalkıyorum ve DM kutum linç mesajlarıyla dolu. Önyargılı, bilip bilmeden, konuşmadığım ama konuşsam da böyle haber gireceğiz tarzı mesajlarla dolu. Yıllardır bu sarmal hiç bitmiyor” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Ünlü sanatçı Yılmaz Morgül hastaneye kaldırıldı! ‘İyi olacağım’

61 yaşındaki ünlü sanatçı Yılmaz Morgül sahnede olmaya devam ediyor. Mersin’de sahneye çıkan Yılmaz Morgül, saatler sonra yaptığı paylaşımla sevenlerini korkuttu. Instagram hesabından paylaşım yapan Morgül, ‘İyi olacağım’ dedi.

‘Piyasa’ 22 Şubat’ta başlıyor!

Kanal D’nin yeni dizisi ‘Piyasa’nın yayın tarihi belli oldu. İlayda Alişan ve Alp Navruz’un başrolü paylaştığı entrikalarla dolu dizi, ilk bölümüyle 22 Şubat’ta ekran yolculuğuna başlayacak

Kendini yine değiştirdi! Jacob Elordi’nin yeni imajı festivale damga vurdu

Almanya’nın başkenti Berlin’de, 13-23 Şubat tarihlerinde düzenlenen Berlin Film Festivali’ne dünyaca ünlü isimler akın etti. Yeni filmi için hazırlıklarını sürdüren isimlerden biri olan 27 yaşındaki yakışıklı oyuncu Jacob Elordi de Berlin’deydi. Jacob Elordi’nin yaptığı imaj değişikliği ve verdiği kilo dikkat çekti.

Survivor’da tanışıp evlenmişlerdi! ‘Heyecan hep ilk günkü gibi’

Survivor All Star 2022’ye aşklarıyla damga vuran Mert Öcal ve Sude Burcu, geçtiğimiz Eylül ayında nikah masasına oturmuştu. Sevilen çift Sude Burcu ve Mert Öcal, bir dergi röportajında aşkın tarifini yaptı.

Sibel Can’ın 14 Şubat heyecanı

Ünlü sanatçı Sibel Can, önceki gece sahne aldığı Cahide Palazzo’da misafirlerine unutamayacakları müzik şöleni sundu.

‘Sette her gün ayrı bir hikaye’

Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi Uzak Şehir’in eğlenceli karakterlerinden Kadir’e hayat veren Burak Şafak, özel açıklamalarda bulundu. Uzak Şehir dizisini çok samimi bulduğunu söyleyen Şafak, Kadir’le benzer yönlerinin eğlence ve yemek olduğunu söyledi.