Gümüşhane’de Otobüs Kazası: 14 Yaralı

Gümüşhane’de Yolcu Otobüsü Kaza Geçirdi: 14 Yaralı Var

Gümüşhane’de Bayburt-Gümüşhane kara yolunda meydana gelen trafik kazasında, Geçit köyü mevkisinde seyir halindeki bir otobüs istinat duvarına çarparak durabildi ve sonucunda 14 kişi yaralandı.

Olayın ardından sağlık ve jandarma ekipleri hızla olay yerine ulaştı ve yaralılar Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede tedavi gören yaralıları ziyaret ederek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Vali Baruş, yaralanan 14 kişinin durumlarının ciddi olmadığını ve röntgen sonuçlarından sonra taburcu olabileceklerini belirtti.

Vali Baruş, kazanın otobüsün yol kayması sonucu meydana geldiğini söyleyerek, “Otobüs yoldan kayarak istinat duvarına çarptı, ardından bariyerlere çarparak camlar kırıldı ve bu nedenle yolcular yaralandı. Şans eseri hayati tehlikesi olan kimse yok. Sağlık ekipleri hızla müdahale etti.” şeklinde konuştu.

Related Posts

Akdeniz’de 5,0 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi… Akdeniz açıklarında 5,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kadın futbolcunun Onlyfans kareleri şaşırttı

Dünya kadın futbolunun en güzel sporcusu olarak kabul edilen Madelene Wright OnlyFans paylaşımları ile gündeme geldi

Modi: Hiçbir ülke kritik mineralleri ve teknolojiyi silah olarak kullanmamalı

BRICS Zirvesi’ndeki konuşmasında kritik mineraller ile teknolojinin önemine dikkat çeken Modi, bu alanda güvenliği sağlama çağrısı yaptı.

Metan gazından zehirlenerek şehit olan askerler için siyasilerden başsağlığı mesajları

Metan gazından zehirlenerek şehit olan askerler için siyasilerden başsağlığı mesajları

RDIF Başkanı Dmitriyev: Rus enerjisini reddeden Avrupa, sınai intihar gerçekleştirdi

Putin’in özel temsilcilerinden Dmitriyev, Avrupa’nın Rus karşıtı politikalarla sanayisinde büyük bir gedik oluşturduğunu belirtti.

Alkolsüz ve dindar bir köy kurduğunu sandı, her şey tam tersine döndü

Alkolsüz, huzurlu ve sadece dindar Hristiyanların yaşayacağı bir kasaba hayaliyle yola çıktı. Ancak Harvey Wilcox’un planladığı bu sade yaşam alanı, kısa sürede dünyanın odak noktası haline geldi.