Güney Kore’de balıkçı teknesi alabora oldu: 3 ölü

Güney Kore Balıkçı Teknesi Faciası: 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Güney Kore’nin güneybatısında, 22 kişiyi taşıyan bir balıkçı teknesinin alabora olduğu bildirildi. Yetkililer, bugün meydana gelen olayda üç kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Yonhap haber ajansının aktardığı bilgilere göre, Sahil Güvenlik ve diğer ilgili kurumlar, balıkçı teknesinin Sinan bölgesindeki Gageo Adası açıklarında kayalıklara çarptığına dair bir ihbar aldı. Yerel saatle 10.30 sularında alınan ihbarın ardından bölgeye ulaşan ekipler, üç kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Diğer 19 kişi ise Sahil Güvenlik ekipleri ve yakındaki bir gemi tarafından kurtarıldı. Kurtarılan 19 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.

GEMİ BATARKEN OKYANUSA ATLAYAN 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Olayda hayatını kaybeden üç kişinin, teknenin batma tehlikesiyle yüz yüze gelmesi nedeniyle denize atladığı düşünülüyor. Sahil Güvenlik, başlangıçta teknede 21 kişi olduğunu bildirirken, sonradan bu sayının 22’ye yükseldiğini belirtti. Yetkililer, kaza sebebini araştırmak amacıyla soruşturma başlatmayı planlıyor ve ayrıca teknedeki kişi sayısındaki farkın nedenini de araştıracak. Sahil Güvenlik, teknenin kaptanına “ölüme sebep olabilecek mesleki ihmal” suçlamasıyla ilgili bilgi verdi.

(DIŞ HABERLER SERVİSİ)

Related Posts

Metan gazından zehirlenerek şehit olan askerler için siyasilerden başsağlığı mesajları

Metan gazından zehirlenerek şehit olan askerler için siyasilerden başsağlığı mesajları

RDIF Başkanı Dmitriyev: Rus enerjisini reddeden Avrupa, sınai intihar gerçekleştirdi

Putin’in özel temsilcilerinden Dmitriyev, Avrupa’nın Rus karşıtı politikalarla sanayisinde büyük bir gedik oluşturduğunu belirtti.

Alkolsüz ve dindar bir köy kurduğunu sandı, her şey tam tersine döndü

Alkolsüz, huzurlu ve sadece dindar Hristiyanların yaşayacağı bir kasaba hayaliyle yola çıktı. Ancak Harvey Wilcox’un planladığı bu sade yaşam alanı, kısa sürede dünyanın odak noktası haline geldi.

İsrail sivillere yönelik bombardımanlarını durdurmuyor: Gazze’de katliam dün de sürdü

İsrail ordusu, Gazze’de 21 aydır sürdürdüğü saldırıları sona erdirecek bir ateşkese yaklaşılmasına rağmen bombardımanlarına devam ediyor.

Yaz kampını sel bastı: 20 çocuk kayıp

ABD’nin Teksas eyaleti şiddetli yağışlar nedeniyle kabusu yaşıyor. Yağış sonrası meydana gelen selde en az 24 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Teksas’ta selden en fazla etkilenen yerlerden Kerr County’de şu ana dek 24 kişinin cansız bedenine …

DEM Parti duyurdu: Bir grup PKK üyesi, önümüzdeki günlerde kongre kararları doğrultusunda adım atacak

DEM Parti duyurdu: Bir grup PKK üyesi, önümüzdeki günlerde kongre kararları doğrultusunda adım atacak