GüzelEnerji, Automechanika Fuarı’nda madeni yağ markaları ile yer aldı

GüzelEnerji fuarda, binek ve ticari araçlar, tarım araçları, motosiklet motorları, deniz yağları, endüstriyel yağlar ve gresler gibi madeni yağ ürünleri ile pazardaki hizmetlerini katılımcılara tanıttı.

M Oil, fuarda binek araçlar için Grado, Grado Nitro, Grado Premium, Grado Ultio ve Grado Ultra ürünlerini, ticari araçlar için ise BOA, BOA UltraMax, BOA Extro, BOA FD ve BOA Nitro Max ürünlerini tanıttı. Şirket, fuarda dişli transmisyon serisi olan Transmol ve hidrolik fren yağlarını da sergiledi.

Dünyanın ilk motor yağı markası olan Valvoline ise fuarda binek araçlar ürün grubunda üst segment ürün ailesi Synpower, uzun ömürlü motor yağı ailesi Maxlife ve çözüm alternatifi All Climate ürünlerinin yanı sıra dişli ve şanzıman ürün grubunu sundu.

“Uluslararası pazarda rekabet gücümüz artıyor”

GüzelEnerji Genel Müdürü Mahmut Çil, şirketin madeni yağlar alanında önemli bir üretici olarak uluslararası pazarlardaki rekabet gücünü her geçen gün artırdığını belirterek, şunları kaydetti:

“Üretim, satış ve ihracattaki güçlü kaslarımızla sektörel dönüşüme odaklanıyoruz. Müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına yanıt veren yenilikçi ve kapsayıcı ürün portföyümüz ise yüksek bir tercih edilme oranına sahip. Bu sayede madeni yağlar iş kolumuzda son 3 yılda yüzde 170 büyüme başarısı gösterdik ve üst üste satış rekorları kırdık. Bu başarıyı sürdürülebilir kılmak ve sektörümüzü ve ülkemizi ileri taşıyacak yenilikleri paylaşmak üzere ise Automechanika İstanbul 2024’te yer almaktan mutluluk duyduk. Yüksek kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx