İstanbul Beylikdüzü iş arayanlara umut oldu

İstanbul Beylikdüzü İş Arayanlar İçin Yeni İstihdam Fırsatları Sunuyor

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde bulunan Beylikdüzü Belediyesi Kariyer Merkezi (BEYKAM), 2024 yılında iş arayanlar ile işverenleri bir araya getirerek bölgedeki istihdam sorununa önemli destekler sağladı.

BEYKAM, geçen yıl boyunca 25 bin 604 kişiyi çeşitli iş pozisyonlarına yönlendirerek 182 kişinin istihdam edilmesinde rol oynadı.

Beylikdüzü Belediyesi Kariyer Merkezi (BEYKAM), işverenlerle iş arayanları buluşturarak bölgedeki işsizlik sorununu azaltmaya yardımcı oldu. 2024 yılında 25 bin 604 kişiyi uygun pozisyonlara yönlendirerek 182 kişinin iş bulmasına katkı sağladı.

İstihdam süreçlerini hızlandırmak ve geniş bir aday havuzu oluşturmak amacıyla BEYKAM, geçen yıl 5 toplu mülakat organize etti. Farklı sektörlerden firmalarla yapılan bu mülakatlar, adayların yeteneklerini sergileyebileceği önemli platformlar sundu. Mülakat süreçlerinde, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, üniversitelerin kariyer ofisleri ve meslek liseleri ile iş birliği yapılarak koordinasyon sağlandı. Adaylar, BEYKAM portalına kaydedilerek özel sektördeki iş ilanlarına yönlendirildi.

BEYKAM, işverenlerle olan iş birliğini güçlendirmek ve istihdam imkanlarını artırmak amacıyla 2024 yılında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi ve yerel eğitim ve istihdam odaklı etkinliklere aktif katılım sağladı. Bu çalışmalar, iş arayanlar ile işverenleri buluşturarak toplumsal faydaya odaklanan projeleri desteklemeyi amaçladı.

Related Posts

Engin ve Dilan Polat’ın şirketleri hakkında flaş kayyum kararı

Polat ailesinin yargılandığı kara para davasında mahkeme ara kararını açıkladı. Şirketlerin tamamı kayyumdan alınıp denetim altına alındı.

26 yıl sonra ilk video: Teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın yanındakiler kim?

Irak Süleymaniye’de 11 Temmuz’da yapılması planlanan terör örgütü PKK’nin ‘silah bırakma töreni’ öncesi teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın İmralı’da kayda alınan bir videosu paylaşıldı. Görüntüde teröristbaşı Öcalan ile beraber görüntü veren isimlerin kim olduğu merak edildi. O isimler belli oldu.

Havaalanlarında 20 yıllık uygulama sona erdi

ABD Ulaştırma Güvenliği İdaresi (TSA), son 20 yıldır tüm yolcuların havaalanı güvenlik kontrollerinde ayakkabılarını çıkarma zorunluluğunu kaldırdığını açıkladı.

Eski Britanya Başbakanı Rishi Sunak, Goldman Sachs’ta işe başladı

Eski Britanya Başbakanı Rishi Sunak, Goldman Sachs’ta işe başladı

İtalya’da yangın yerleşim yerlerine yaklaştı: Sardinya Adası’nda tahliye

İtalya’nın Sardinya Adası’nın kuzeyinde çıkan yangın sonucu 20 kişinin tahliye edildiği kaydedildi.

ABD’den Ukrayna’ya yeni silah sevkiyatı iddiası!

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Ukrayna’ya silah göndermeye devam edeceklerini açıklamasının ardından, ek Patriot hava savunma sistemi göndermeyi düşündüğü iddia edildi. Wall Street Journal’ın (WSJ) ismini vermek istemeyen iki yetkiliye dayandırdığı …