İYİ Parti, Emeklilik Sorunlarına Çözüm Arıyor

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu Emekli Kurultayı Düzenledi

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Mersin ziyareti kapsamında Tarsus ilçesinde gerçekleştirdiği temaslar sırasında önemli açıklamalarda bulundu. Dervişoğlu, “Sorunlarla ilgili kurultaylar, çalıştaylar yapıyoruz. İYİ Parti olarak hiçbir siyasi partinin yapmadığı Emekli Kurultayı’nı tertip ettik. 5510 sayılı yasa dahil olmak üzere, emeklilikle ilgili bütün eksiklikleri ele aldık” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Tarsus Kent Konseyi’nde STK temsilcileri ve basın mensupları ile bir araya gelerek sorunları masaya yatırdı. Programa genel başkan yardımcıları ve milletvekilleri de eşlik etti. Dervişoğlu, “Gerçekleştirdiğimiz toplantıya Hak-İş’in, Türk-İş’in ve TESK’in genel başkanı katıldı. Bu üçünün aynı anda bir araya gelmesi de kolay değildir. Hepsinin İYİ Parti’nin davetine icabet etmesi partimize duyulan güvenden kaynaklıdır” diyerek işbirliğinin önemine vurgu yaptı.

Dervişoğlu’nun Tarsus ziyareti sonrasında ise Erdemli ilçesine geçerek başka bir programı gerçekleştirdi. Emeklilikle ilgili önemli konuların ele alındığı Kurultay, katılımcılar arasında olumlu yankı uyandırdı.

Related Posts

Özel sektör öğretmenlerinden ‘Büyük Öğretmen Yürüyüşü’nden sonra açıklama

Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası üyeleri 25 Haziran’da başlattıkları ve 1 Temmuz’da Ankara’da tamamladıkları “Büyük Öğretmen Yürüyüşü”ne ilişkin açıklama yaptı.

Yunanistan’da orman yangını: 5 ev ve üzüm bağları zarar gördü

Yunanistan’da orman yangını: 5 ev ve üzüm bağları zarar gördü

Harkiv ve Donetsk’te 2 yerleşim yeri Rusya kontrolüne geçti

Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Rusya Silahlı Kuvvetlerinin Ukrayna’daki faaliyetleriyle ilgili güncel bilgi paylaşıldı. Rus güçlerinin Ukrayna cephesindeki pozisyonlarını güçlendirdiği belirtilen açıklamada, “Harkiv bölgesinde …

Orta Doğu’yu şoke eden yasa tasarısı geçerse, ABD’nin B-2’leri İsrail’e gidecek

ABD Kongresi’ne sunulan yasa tasarısı kabul edilirse, tarihte ilk kez B-2 hayalet bombardıman uçakları yabancı bir orduya açılacak. Başkan Trump’a İsrail’e bu uçakları operasyonel olarak kullandırma yetkisi verecek tasarı, İran’ın nükleer silah geliştirme ihtimaline karşı Washington’un yeni stratejisini yansıtıyor.

Üç günlük servet sahibi oldular

Sistemdeki basit bir hesaplama hatası, binlerce Norveçliyi kısa süreliğine milyoner ilan etti. Üç gün boyunca büyük ikramiyeyi kazandığını düşünen oyuncular, gerçeği öğrendiklerinde büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Ankaralılar dikkat! Bu yollar trafiğe kapatılacak

Ankara Emniyet Müdürlüğü, kentte bazı yolların yarın saat 14.00’ten itibaren araç trafiğine kapatılacağını duyurdu.