Kadın Oyunları Festivali 8 şehirde izleyicisiyle buluşuyor

Kadın Oyunları Festivali 8 Şehirde İzleyicisiyle Buluşuyor

Ankara, Aydın, Bandırma, Konak, Manisa, Muğla, Çanakkale ve Ayvalık’ta gerçekleşecek olan Kadın Oyunları Festivali, her ayağı 5 gün sürecek ve her birinde farklı kadın temalı beş tiyatro oyunu izleyicilerle buluşturacak.

Büyükşehir belediyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan festival, Türkiye ve dünyadaki kadın sorunlarına dikkat çekmeyi hedefliyor. Sekiz dikkat çekici oyunun yer aldığı festivalde, her şehre özel bir seçki sunulacak.

Festival boyunca toplamda kırk gösterim yapılacak ve kadın sorunlarına dair söyleşiler de gerçekleştirilecek. Ayrıca, festival geliri kız çocuklarının eğitim bursu için bir STK’ya bağışlanacak, bu da festivalin farkındalık projelerinden biri olarak öne çıkıyor.

Beşinci kez düzenlenecek olan Kadın Oyunları Festivali’nin detaylı programı, “Atölye Kültür Sanat” organizasyonu tarafından ilerleyen günlerde sosyal medya hesapları üzerinden duyurulacak.

Related Posts

Metan gazından zehirlenerek şehit olan askerler için siyasilerden başsağlığı mesajları

Metan gazından zehirlenerek şehit olan askerler için siyasilerden başsağlığı mesajları

RDIF Başkanı Dmitriyev: Rus enerjisini reddeden Avrupa, sınai intihar gerçekleştirdi

Putin’in özel temsilcilerinden Dmitriyev, Avrupa’nın Rus karşıtı politikalarla sanayisinde büyük bir gedik oluşturduğunu belirtti.

Alkolsüz ve dindar bir köy kurduğunu sandı, her şey tam tersine döndü

Alkolsüz, huzurlu ve sadece dindar Hristiyanların yaşayacağı bir kasaba hayaliyle yola çıktı. Ancak Harvey Wilcox’un planladığı bu sade yaşam alanı, kısa sürede dünyanın odak noktası haline geldi.

İsrail sivillere yönelik bombardımanlarını durdurmuyor: Gazze’de katliam dün de sürdü

İsrail ordusu, Gazze’de 21 aydır sürdürdüğü saldırıları sona erdirecek bir ateşkese yaklaşılmasına rağmen bombardımanlarına devam ediyor.

Yaz kampını sel bastı: 20 çocuk kayıp

ABD’nin Teksas eyaleti şiddetli yağışlar nedeniyle kabusu yaşıyor. Yağış sonrası meydana gelen selde en az 24 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Teksas’ta selden en fazla etkilenen yerlerden Kerr County’de şu ana dek 24 kişinin cansız bedenine …

DEM Parti duyurdu: Bir grup PKK üyesi, önümüzdeki günlerde kongre kararları doğrultusunda adım atacak

DEM Parti duyurdu: Bir grup PKK üyesi, önümüzdeki günlerde kongre kararları doğrultusunda adım atacak