Kayseri altyapısına ‘büyük’ hizmet

Kayseri’nin Altyapısına Büyük Katkılar

KAYSERİ (İGFA) – KASKİ Genel Müdürlüğü, Kayseri’nin daha da sağlam altyapıya kavuşması için, merkez ve ilçelerde yatırımlarını 2024 yılında da aralıksız şekilde sürdürdü.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin belirlediği vizyon doğrultusunda büyük projeleri hayata geçiren KASKİ, 2024 yılında güçlü altyapı için birçok önemli yatırımı gerçekleştirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KASKİ ile birlikte 2024 yılında Kayseri’nin geleceğini güçlendirmeye odaklandıklarını belirterek, güçlü altyapı ile güçlü yarınlar inşa ettiklerini vurguladı.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, altyapı hizmetlerinin kesintisiz şekilde yürütüldüğünü belirterek, 2024 yılında gerçekleştirilen yatırımların detaylarına da yer verdi. Başkan, yapılan çalışmaların kent için büyük önem taşıdığını ve kent halkına hayırlar getirmesini diledi.

Çevresel faktörlerin de göz önünde bulundurulduğu çalışmalar ile su ve atık su yönetiminin ne kadar kritik olduğunun bilincinde olduklarını belirten Başkan, Kayseri’nin geleceğe daha hazırlıklı bir şekilde ilerlemesi için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Hizmetlerin kesintisiz bir şekilde sürdürülmesi ve kente daha iyi bir yaşam kalitesi sunulması hedefiyle 2025 yılında da çalışmalara devam edileceği vurgulandı.

Related Posts

CHP’de istifa: Meclis üyeleri partiden ayrıldı

Bayrampaşa Belediyesi’ndeki CHP’li meclis üyeleri Sadi Teker ve Ali Karahasanoğlu, partilerinden istifa etti.

Engin ve Dilan Polat’ın şirketleri hakkında flaş kayyum kararı

Polat ailesinin yargılandığı kara para davasında mahkeme ara kararını açıkladı. Şirketlerin tamamı kayyumdan alınıp denetim altına alındı.

26 yıl sonra ilk video: Teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın yanındakiler kim?

Irak Süleymaniye’de 11 Temmuz’da yapılması planlanan terör örgütü PKK’nin ‘silah bırakma töreni’ öncesi teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın İmralı’da kayda alınan bir videosu paylaşıldı. Görüntüde teröristbaşı Öcalan ile beraber görüntü veren isimlerin kim olduğu merak edildi. O isimler belli oldu.

Havaalanlarında 20 yıllık uygulama sona erdi

ABD Ulaştırma Güvenliği İdaresi (TSA), son 20 yıldır tüm yolcuların havaalanı güvenlik kontrollerinde ayakkabılarını çıkarma zorunluluğunu kaldırdığını açıkladı.

Eski Britanya Başbakanı Rishi Sunak, Goldman Sachs’ta işe başladı

Eski Britanya Başbakanı Rishi Sunak, Goldman Sachs’ta işe başladı

İtalya’da yangın yerleşim yerlerine yaklaştı: Sardinya Adası’nda tahliye

İtalya’nın Sardinya Adası’nın kuzeyinde çıkan yangın sonucu 20 kişinin tahliye edildiği kaydedildi.