Kırşehir’de 11 Kaçak Göçmen ve 1 Organizatör Yakalandı

Kırşehir’de Yakalanan Afganistan Uyruklu Kaçak Göçmen ve Organizatör

Kırşehir’de yasa dışı yollarla Türkiye’ye giriş yapan 11 Afganistan vatandaşı kaçak göçmen ile bir organizatör güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

Kırşehir Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak göçmenleri yakalamak için ortak bir operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında kaçakçılık şüphesiyle takip edilen E.T. yönetimindeki bir TIR durduruldu. Yapılan aramada araçta Afganistanlı 11 kaçak göçmen bulundu. Göçmenler, işlemlerin tamamlanmasının ardından sınır dışı edilirken, organizatör E.T. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Related Posts

Bildirinin son maddesinde anlaşmazlık var! Beklenen olmadı, PKK’dan açıklama gelmedi

Terör örgütü PKK’nın bugün fesih açıklaması yapacağı iddialarının ardından herhangi bir açıklama gelmezken terör örgütü içerisinde anlaşmazlık olduğu ve teröristbaşı Öcalan ile yeni bir temas kurulabileceği kaydedildi.

Ağılda çıkan yangında hayvanlar telef oldu

Balıkesir’in Manyas ilçesindeki bir ağılda elektrik tesisatından çıkan yangında 30 koyun ile 12 kuzu öldü.

Bayraktar TB3 SİHA’lar DENİZKURDU Tatbikatı’nda

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından icra edilen DENİZKURDU-2025 Tatbikatı kapsamında, Bayraktar TB3 SİHA’lar yer aldı. Tatbikat kapsamında PT-3 ve PT-4 kuyruk numaralı Bayraktar TB3 SİHA’lar ikişer adet MAM-L ile kara hedeflerine salvo atışı gerçekleştirecek

Fındıklı Ziraat Odası Başkanı Mehmet Özsoy, “2025 yılı yaş çay fiyatı 35 lira olmalıdır”

Fındıklı Ziraat Odası Başkanı Mehmet Özsoy, “2025 yılı yaş çay fiyatı 35 lira olmalıdır. Yaptığımız maliyet hesaplamasında işçilik hariç yaklaşık 19 lira, işçiliği içerisine koyduğunuzda, 29 liralık bir maliyet var. Buna da her işletme de olduğu gibi yüzde 20 kar koyduğumuzda 35 lira fiyat yapıyor. Bu, çay üreticisinin hakkı olan bedeldir, bunun ödenmesini istiyoruz” dedi.

Ekrem İmamoğlu’ndan videolu Anneler Günü paylaşımı: ‘Özledim Anne’

Silivri’de tutuklu bulunan ve X hesabı erişime engellenen CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Anneler Günü’ne ilişkin yeni bir paylaşım yaptı.

Canlı: Özgür Özel Van’da konuşuyor

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu için düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerinin beşincisi Van’da yapılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir