Kızını üniversiteden almaya giden baba, araçta beklerken hayatını kaybetti

Baba, Kızını Üniversiteden Almaya Giderken Hayatını Kaybetti

Erzurum’da, Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde öğrenim gören kızını almaya giden Hikmet G., fakülte önünde aracında beklerken ani bir şekilde hayatını kaybetti.

Akşam saatlerinde dersten çıkan kızı, aracın kapılarının kapalı ve babasının hareketsiz şekilde araçta olduğunu fark edince durumu farklı kişilere bildirdi.

Olay yerine gelen aile yakınları ve çevredeki insanlar, aracın arka camını kırarak içeriye girdiler. Ardından polis ve sağlık ekipleri de olay yerine sevk edildi.

Hikmet G.’nin kronik hastalıkları olduğu belirtildi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, aracın fakülte önüne gelişi ve park haline geçişi net bir şekilde görülüyor.

Sorgu: Bir kız çocuğu neden babasını öldürmek ister?


Günün Öne Çıkan Haberleri…

Related Posts

Muharrem İnce, CHP’ye katılıyor: İktidardan kurtulmak için safları sıklaştırma zamanı!

Memleket Partisi kendini feshetme kararı aldı

Süreci doğru okumak

Esad’ın devrilmesini memnuniyetle karşıladı. Emevi camiinde şükür namazları kılındı. Şam’da El Kaide’nin devamı HTŞ lideri Ahmet Şara’nın yönetimi ele alınmasını da destekledi. Tabii süreç Suriye’de bitmedi. ABD ve İsrail şimdi İran’la savaş …

YKS’den sahile koştu

Antalya’da hava sıcaklığı 33 dereceye ulaşırken, sahiller yerli ve yabancı tatilcilerle doldu. Özellikle Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrası sınav stresini atmak isteyenler de sahile geldi.

Rusya: Harkiv ve Donetsk’te iki yerleşim yerini ele geçirdik

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna’nın Harkiv ve Donetsk bölgelerinde iki yerleşim birimini ele geçirdiklerini duyurdu.

Beyazıt’ta polis barikatını yıkan öğrenciler beraat etti

19 Mart’ta Beyazıt’ta ilk kez polis barikatını yıkan 7’si öğrenci 8 kişinin yargılandığı davada, tüm sanıkların beraatine karar verildi.

Ümit Özdağ, Mansur Yavaş’ı ziyaret etti… Yavaş’tan İmamoğlu’nun avukatı tutuklanmasına tepki: “Hatalı bir işlemdir, derhal vazgeçilmelidir”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti. Yavaş, İmamoğlu’nun avukatı Pehlivan’ın tutuklanmasına ilişkin “Hatalı bir işlemdir, derhal vazgeçilmelidir” ifadelerini kullandı.