Klinikte dehşet anları: Kendini uyaran diş hekimini bıçakladı

Bursa’da Diş Hekimi Bıçaklandı: Zanlı Suriyeli Kadın Tutuklandı

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde meydana gelen şok edici olayda, bir diş kliniğinde yüksek sesle konuşarak rahatsızlık veren Suriyeli bir kadın, diş hekimi H.N.Ö.’yü bıçakladı. Olayın detayları güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Arabayatağı Mahallesi’nde bulunan bir diş kliniğinde gerçekleşti. Suriyeli Hamda Husseın Yasın adlı kadın, yüksek sesle konuşmaya başlayınca diş hekimi H.N.Ö. tarafından uyarıldı.

Uyarılara rağmen durmayan Yasın, çantasından çıkardığı bıçakla H.N.Ö.’yü omzundan yaralayıp kaçtı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı diş hekimi hastaneye kaldırılırken, şüpheli kadın polis tarafından yakalandı ve gözaltına alındı.

Olayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri incelenirken soruşturma devam ediyor. Suriyeli kadın tutuklanarak yargılanacak.

Related Posts

Süreci doğru okumak

Esad’ın devrilmesini memnuniyetle karşıladı. Emevi camiinde şükür namazları kılındı. Şam’da El Kaide’nin devamı HTŞ lideri Ahmet Şara’nın yönetimi ele alınmasını da destekledi. Tabii süreç Suriye’de bitmedi. ABD ve İsrail şimdi İran’la savaş …

YKS’den sahile koştu

Antalya’da hava sıcaklığı 33 dereceye ulaşırken, sahiller yerli ve yabancı tatilcilerle doldu. Özellikle Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrası sınav stresini atmak isteyenler de sahile geldi.

Rusya: Harkiv ve Donetsk’te iki yerleşim yerini ele geçirdik

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna’nın Harkiv ve Donetsk bölgelerinde iki yerleşim birimini ele geçirdiklerini duyurdu.

Beyazıt’ta polis barikatını yıkan öğrenciler beraat etti

19 Mart’ta Beyazıt’ta ilk kez polis barikatını yıkan 7’si öğrenci 8 kişinin yargılandığı davada, tüm sanıkların beraatine karar verildi.

Ümit Özdağ, Mansur Yavaş’ı ziyaret etti… Yavaş’tan İmamoğlu’nun avukatı tutuklanmasına tepki: “Hatalı bir işlemdir, derhal vazgeçilmelidir”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti. Yavaş, İmamoğlu’nun avukatı Pehlivan’ın tutuklanmasına ilişkin “Hatalı bir işlemdir, derhal vazgeçilmelidir” ifadelerini kullandı.

Katil İsrail’in Gazze’de sivilleri hedef alması sonucu 41 kişi hayatını kaybetti

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne saldırılarında aralarında insani yardım bekleyen sivillerin de bulunduğu en az 41 kişi yaşamını yitirdi.