Manisa’da yeni yıl öncesi güvenlik seferberliği

Manisada Yeni Yıl Öncesi Güvenlik Seferberliği

Manisa’da, yeni yıl öncesi zabıta ekipleri ve özel güvenlik personelleri, vatandaşların huzurlu bir şekilde yeni yılı karşılamaları için görevlerinin başında olacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeyrek, “Manisalıların yeni yılı güvenli bir şekilde kutlayabilmeleri için ek güvenlik önlemlerimizi titizlikle sürdürüyoruz” açıklamasında bulundu.

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yeni yıla huzur ve güven içinde girmeleri için kapsamlı önlemler alıyor. Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması ve mağduriyetlerin önlenebilmesi adına yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

24 Saat Kesintisiz Hizmet

Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun kapsamında, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ait bina, tesis, otogar ve parklarda özel güvenlik ekipleri 24 saat kesintisiz hizmet veriyor. CCTV sistemleri, nokta nöbeti ve devriye hizmetiyle vatandaşların güvenliği sağlanıyor.

“Gerekli Tüm Önlemler Alındı”

Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, şehirde daha huzurlu ve güvenli bir ortam sağlanması için gerekli tedbirlerin alındığını belirterek, “Manisa’da 2024 yılını huzurlu bir şekilde tamamladık, yeni yıla da aynı atmosferle girmek istiyoruz. Manisalıların güvenli bir şekilde yeni yılı karşılayabilmeleri için ek güvenlik önlemlerini titizlikle sürdürüyoruz. Ekiplerimiz sahada aktif olarak çalışmaya devam edecekler. Tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, 2025’in sağlık, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Related Posts

Ukrayna, 2022’den bu yana ilk kez NATO Zirvesi’ne davet edilmedi

Ukrayna’nın, 2022’den bu yana ilk kez NATO Zirvesi’ne davet edilmediği bildirildi. Bu kararın sebebinin, ABD’yle olası sürtüşmeyi engellemek olduğu belirtildi.

Cemal Enginyurt, Erdoğan’a sert çıktı: Adaletiniz batsın!

Sözcü TV’de Uğur Dündar ile Arena programında gündemi değerlendiren CHP İstanbul vekili Cemal Enginyurt, hükümete sert sözlerle yüklendi. Erdoğan’a emekli maaşı ve tarımdaki olumsuz tablo üzerinden tepki gösteren Enginyurt, “Devletsen devletliğini yap” ifadelerini kullandı. Enginyurt, “O hakimlere, yargıçlara; olmayan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a sesleniyorum: Adaletiniz batsın!” dedi.

FT’den dikkat çeken Türkiye analizi… ‘Erdoğan, böyle bir toplantıya ev sahipliği yapabilecek birkaç dünya liderinden biri’

İngiliz Financial Times gazetesi, Avrupa’nın savunma stoklarını yenilemeye çalıştığı bir dönemde Türkiye’nin yerli üretimleriyle ön plana çıktığını yazdığı analizinde Türkiye’nin parlayan projelerinin detaylarına yer verdi. Türk ordusunun gittikçe güç kazandığını yazan gazete “Türkiye Avrupa güvenliği için nasıl hayati bir öneme sahip oldu?” sorusunun cevabını okuyucuları ile paylaştı.

Menendez kardeşlere şartlı tahliye ihtimali: Mahkeme cezalarını hafifletti

Menendez kardeşlere şartlı tahliye ihtimali: Mahkeme cezalarını hafifletti

SON DAKİKA! Trump Şara ile görüşecek

Ortadoğu turu kapsamında Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da bulunan ABD Başkanı Donald Trump’ın çarşamba günü Suriye’nin geçici Cumhurbaşkanı Ahmet Şara ile görüşeceği açıklandı. Beyaz Saray’da yapılan açıklamada Trump’ın Şara ile tanışacağı …

Zelenski’den Putin’i kızdıracak açıklama! Görüşmeleri bekleniyordu

Ayrıntılar geliyor…