Nam Salan Analist Altcoin Sepetinden 3 Coin Çıkardı Bu 3’ünü Ekledi!

Michaël van de Poppe, Bitcoin ETF‘sine artan ilgiye dikkatleri çekiyor. Ayrıca, Ethereum ETF’sinin beklenen onayını önemli piyasa hareketlendiricisi olarak gösteriyor. Bu gelişmelerin ortasında kripto portföy yönetiminin getirileri maksimize etmedeki önemini vurguluyor. Bu bağlamda analist, portföyünden 3 altcoin projesini çıkarırken, 3 yeni mücevher eklediğini belirtiyor.

Analist, bu 3 altcoin ile yollarını ayırdı!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, piyasadaki gel git hareketleri devam ediyor. Bu da traderları portföylerini ayarlamaya sevk ediyor. Popüler kripto analisti ve traderı Michaël van de Poppe da bir portföy değişikliği yaptığını söylüyor. Analist, son dönemdeki düşük performansı nedeniyle Cosmos’u (ATOM) bırakmaya karar verdiğini belirtiyor. Portföyünden çıkardığı bir diğer altcoin olan Curve (CRV), Ocak ayından Mart ayına kadar yaklaşık %130’luk hızlı bir yükseliş yaşadı, ancak önemli ölçüde geriledi. Son olarak, Polygon’un (MATIC) sürekli düşük performansı analistin onu portföyünden çıkarmasına neden oldu. Bu doğrultuda analist, şu açıklamayı yapıyor:

Ağır bir şekilde düşük performans gösterdikleri için bunları portföyümde bulundurmak için daha az argüman görüyorum. Bu arka tutuculara sahip olmayan ve önceki döngüde karşılaştığımız bir soruna çözüm olan ve muhtemelen daha yüksek bir getiriye sahip olan kripto paralarda pozisyon almak istiyorum.

Michaël van de Poppe’un yeni mücevheri: Renzo (REZ)

Analist ayrıca, Bitcoin yatırımcılarının kârlarını altcoinlere aktarmaya başlayacağını tahmin ediyor. Böylece, altcoinleri çok daha yükseğe göndereceklerini söylüyor. Analist, “Altcoinler gerçekten iyi iş çıkaracak. Büyük olasılıkla bunu yapacaklar. Geçtiğimiz dönemde Bitcoin ETF’ler nedeniyle çok acı çektiler. Ancak rotasyonun altcoinler için yukarı yönlü olmaya çok yakın olacağını düşünüyorum.” diyor. Bu bağlamda analist, şu anda birkaç yeni altcoin’de yükselişte olduğunu söylüyor. Bunlar arsında ilk seçimi EigenLayer için likit bir yeniden staking tokenı olan Renzo (REZ). Van de Poppe, REZ için şu değerlendirmesini paylaşıyor:

Gerçekleşen fiyat hareketini görünce, portföyümdeki ATOM, CRV gibi nispeten eski olan bazı altcoinleri döndürdüm ve onları daha yeni coinlerle değiştirdim. Bu yeni coinlerden biri de tweet atmaya başladığım bir proje olan Renzo.

Kaynak: Michaël van de Poppe/YouTube

Analistin sepetine yeni giren 2 altcoin: PORTAL ve W

Analist, farklı Blockchain’lerdeki oyunları cross-chain token platformunda birleştirmeyi amaçlayan bir proje olan Portal’ın (PORTAL) bu döngüde çok fazla yukarı yönlü potansiyele sahip olduğuna inanıyor.

Kaynak: Michaël van de Poppe/YouTube

Son olarak analist, cross-chain mesajlaşma protokolü Wormhole’da (W) büyük kazançlar görüyor.

Kaynak: Michaël van de Poppe/YouTube

Oyun odaklı yeni bir şirket olan Portal (PORTAL) önemli bir düşüş yaşadı. Acak yüksek getiri potansiyeli gösteriyor. 1 milyar dolarlık değeriyle, analistin gelecek vaat eden yeni listeleri hedefleme stratejisiyle uyumlu. Benzer şekilde, Wormhole (W) da portföyüne yeni eklenen bir diğer şirket. Analist W’nin son dönemdeki olumlu piyasa söylemleri nedeniyle iyi performans göstermesini bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx