Öyle bir kar yağdı ki motosikletçiler o viraja bir daha uğramadı

Türkiye’nin önemli kış turizmi merkezlerinden Uludağ, aralıklarla devam eden kar yağışıyla beyaza büründü. Motosikletçilerin de favori doğa rotaları arasında yer alan Uludağ’a tırmanış yolu, kar sonrası iki tekerli misafirlerine veda etti.

Kayakseverlerin ‘beyaz cennet’ olarak tanımladığı Uludağ’ın kıvrımlı yolları ile Milli Park’taki eşsiz kış manzarası dronla havadan görüntülendi.

ÖYLE BİR KAR YAĞDI Kİ MOTOSİKLETÇİLER O VİRAJA BİR DAHA UĞRAMADI

Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden, 20 otel, tesis ve 8 bin 350 yatak kapasitesine sahip Uludağ’da, mevsimin ilk kar yağışı 17 Ekim’de düşerken, kayak pistleri 15 Aralık’ta açıldı.

Kayak pistlerinin yerli ve yabancı turistlerle dolduğu Uludağ’da, kar kalınlığı 93 santim olarak ölçülürken, hava sıcaklığı en yüksek sıfırın altında 9, en düşük sıfırın altında 13 derece olarak kaydedildi.

Özellikle hafta sonları tatilcilerin akın ettiği Uludağ, aralıklarla devam eden kar yağışıyla beyaza büründü.

Yaban hayvanları ile endemik bitki türlerine ev sahipliği yapan Uludağ Milli Parkı ile Oteller Bölgesi’ne uzanan kıvrımlı yollardaki manzara yağlı boya tablolarını aratmazken, kışın seyirlik görüntüsü dronla havadan görüntülendi.

Related Posts

Filistin topraklarını gasbeden İsrailliler Batı Şeria’da zeytin ağaçlarını söktü

Filistin topraklarını gasbeden İsrailliler, işgal altındaki Batı Şeria’da Filistinlilere ait yaklaşık 200 zeytin ağacını sökerek tahrip etti.

Binlerce kişiyi milyoner yaptı, apar topar istifa etti

Norveç’te devlet destekli şans oyunları hizmeti sunan Norsk Tipping, Eurojackpot çekilişinde ödül kazanan binlerce kişiye kazanç miktarlarını 100 ile çarparak bildirim gönderdi. Kısa süre içerisinde gönderilen mesajın ‘sistem hatası’ kaynaklı olduğu ortaya çıkarken, şirketin CEO’su Tonje Sagstuen istifa etti.

CHP’nin dört eski Gençlik Kolları başkanından Kılıçdaroğlu’na çağrı: Gelin, siz de kayyım siyasetinin karşısında bizim yanımızda durun

“Hiçbir koşulda Cumhuriyet Halk Partisi’nin mahkemeler eliyle dizayn edilmesine sessiz kalmayın ve tüm gücünüzle partimizin, Genel Başkanımız Özgür Özel’in yanında olun”

Özgür Özel’den kurultay davasına ilişkin açıklama: Amaç, Türkiye’nin 1. partisini tartıştırmak, tartışma bitsin, verecekleri her karara hazırız, dimdik ayaktayız

Özgür Özel’den kurultay davasına ilişkin açıklama: Amaç, Türkiye’nin 1. partisini tartıştırmak, tartışma bitsin, verecekleri her karara hazırız, dimdik ayaktayız

‘Ne kadar masum bir talep değil mi?’ diye sordu… Tutuklu İPA Başkanı Buğra Gökce’den mektup: ‘Pazar kahvaltısı’

Silivri’de tutuklu bulunan İPA Başkanı Buğra Gökce, cezaevinden yazdığı mektupta, “Ne kadar masum bir talep değil mi? Yumurtanın tavaya kırılıp yenmesine hasret binlerce mahkum var cezaevinde” dedi.

Koreli fenomene 4. taciz: Torbanın içindeki paraları teklif etti

Güney Koreli sosyal medya fenomeni Mhyochi, Türkiye seyahatinde son bir ayda 4. kez tacize uğradı.