Suriye’deki askeri karargahta patlama

Halep Havalimanı Yakınlarında Patlama Meydana Geldi

Suriye’nin Halep kentinde, havalimanı yakınlarındaki askeri karargahta şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle yükselen yoğun dumanlar, kısa sürede Halep semalarına yayıldı.

Olay, kent genelinde büyük endişeye neden olurken, henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yetkililer, patlamanın detayları hakkında bilgi vermek için çalışmalarını sürdürüyor.

Related Posts

Fethiye’de Sude’yi hayattan koparan kaza

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, devrilen motosikletteki Sude Koyuncu öldü, sürücü Soner Kütahya yaralandı.

Lahmacun, kebap, pastırma markaları ifşa oldu: Bunların hepsini bize yedirdiler!

Tarım ve Orman Bakanlığı yaptığı kontrollerin sonuçlarını paylaşarak hileli gıdalar listesini güncelledi ve denetime takılan yeni markalar konusunda uyarı yayınladı. Lahmacun, kebap, pastırma markalarının yanı sıra pide harcı gibi mazlemelerde de insan sağlığını tehdit eden malzemeler tespit edildi.

Bahçeli’den PKK’nın silah bırakma töreni sonrası ilk açıklama: PKK’nın kurucu önderliği sözünü tuttu; kötü anılar geride kalacak, yeni yüzyılın mimarı Türk milleti olacak!

Bahçeli’den PKK’nın silah bırakma töreni sonrası ilk açıklama: PKK’nın kurucu önderliği sözünü tuttu; kötü anılar geride kalacak, yeni yüzyılın mimarı Türk milleti olacak!

‘İmamoğlu’nu tecrit ederek mahkum etmek istiyorlar’

Avukat Yiğit Gökçehan Koçoğlu, diploma davasının bölünmesini şöyle yorumladı: “Bir an önce karar verilsin mantığıyla hareket ediliyor, siyasi bir takvim işletiliyor.”

TESK Başkanı Palandöken: Esnaf sigara satmaktan vazgeçebilir

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Eğer firmalar kredi kartı komisyonlarını üstlenmezse esnafımız sigara satmaktan tamamen vazgeçme noktasına gelebilir” dedi.

Bakan Ersoy duyurdu: Turizm başkenti Ankara oldu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ankara’nın 2026 yılı için ‘Türk Dünyası Turizm Başkenti’ seçildiğini duyurdu. Bakan Ersoy, bu kararın Türk Devletleri Teşkilatı Turizm Bakanları 10. Toplantısı’nda alındığını belirtti.