TON Ekosistemindeki Meme Coinler Patlama Yaşıyor: TON Yatırımı İçin En İyi Borsa Hangisi?

TON (The Open Network) ekosistemi son zamanlarda oldukça hareketli günler geçiriyor. Telegram’ın desteklediği bu Blockchain, özellikle meme coinlerdeki muazzam yükselişle dikkatleri üzerine çekiyor. DefiLlama verilerine göre, TON’un toplam kilitli değeri neredeyse 610 milyon dolara ulaştı. Peki, TON çılgınlığına katılmak için ideal platform hangisi? Gelin, hep beraber bu sorunun cevabını arayalım…

TON ekosistemindeki meme coin fiyatlarında büyük artış

Son zamanlarda Telegram ile bağlantılı The Open Network blockchain ciddi dalgalar yaratıyor ve bunun büyük bir kısmı meme coinlerinin popülerliğindeki artıştan kaynaklanıyor. Fakat bu sıradan bir meme coin çılgınlığı değil. TON’un uygulamanın devasa kullanıcı tabanına bağlı güçlü temelleri onu diğerlerinden ayırıyor. Zira uzmanlara göre, “900 milyondan fazla kullanıcısıyla Telegram, diğer tüm blockchainlerin kullanıcı tabanından yaklaşık 100 kat daha büyük bir potansiyel sunuyor” diyor.

Peki TON ekosistemindeki bu meme coinler hangileri ve bu kadar popüler olmalarının sebebi ne? Resistance Dog, Tepe, Bitcoin TON, Mittens, The Resistance Cat, Resistance Girl gibi projeler son günlerde çok ciddi değer artışları kaydetti. Son 7 günde Tepe yüzde 115.4, Bitcoin TON yüzde 111, Mittens yüzde 108, Resistance Girl yüzde 101 yükseldi. Ayrıca, Telegram üzerinden oynanabilen basit ancak token kazandıran oyunlar da Notcoin, Yescoin ve Hamster Kombat TON’un benimsenmesine büyük katkı sağladı.

Platformun yakın zamanda duyurduğu Telegram Stars özelliği de ekosisteme ilgiyi artırdı. Bu sistem sayesinde uygulama geliştiricileri, Apple ve Google’a kıyasla çok daha düşük komisyon ücretleriyle ürünlerini tanıtabiliyor. TON ekosisteminin geleceği ise merakla bekleniyor. Önde gelen kripto fonlarından Pantera Capital’in geçtiğimiz ay duyurduğu yatırım ve Tether’ın TON ile işbirliği, olumlu sinyaller veriyor. Böylece, piyasanın, TON-tabanlı kripto paralar için heyecanının devam ettiği görülüyor. Önümüzdeki süreçte TON ekosisteminde birçok yeni coin yükselmeye devam edecek gibi duruyor. Güçlü bir temele, devasa kullanıcı potansiyeline ve heyecan verici gelişmelere sahip olan TON ekosisteminin geleceği parlak görünüyor.

TON-tabanlı coinler için en iyi borsa hangisi?

TON trenine atlamak mı istiyorsunuz? CoinEx, TON ile ilgili her şey için tek durak noktanız. Zira borsa, düşük ücretler, yüksek likidite ve güvenli bir alım-satım ortamı sunuyor. “Kullanıcı odaklı” felsefesiyle öne çıkan CoinEx, TON ve altcoinlere yatırım yapmak isteyenler için cazip bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Özetlemek gerekirse, CoinEx’te TON ekosistem ticaretinin aşağıdaki gibi faydaları var:

  • Olağanüstü volatilite ve fiyatlar: CoinEx, TON’un mevcut volatilitesinden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlayan rekabetçi fiyatlar ve yüksek likidite sunuyor.
  • Kullanıcı odaklı yaklaşım: CoinEx, güvenli, emniyetli ve kullanıcı dostu bir ticaret deneyimi sunarak kullanıcılarını ön planda tutuyor.
  • Kolaylık, parmaklarınızın ucunda: CoinEx’in masaüstü ve mobil cihazlarda kullanılabilen “sezgisel” platformuyla sorunsuz bir ticaret deneyimi yaşayabilirsiniz.

CoinEx hakkında

Küresel kripto para borsası CoinEx, pazarda bıraktığı güçlü iz ile adından sıkça söz ettiriyor. Küresel kripto para borsası, kullanıcılarına dünya çapında kolay ve zahmetsiz bir ticaret deneyimi sunuyor. Kurulduğu günden bu yana sürekli gelişim gösteren CoinEx, değişen kripto para ve blockchain dünyasının önde gelenlerinden biri olmayı sürdürüyor.    2017 yılında kurulan CoinEx, kripto para ticaretini kolaylaştırmaya odaklanan bir küresel borsa. Platform, 200’den fazla ülkede ve 5 milyondan fazla kullanıcıya hizmet sağlıyor.

Özellikle spot ve marjin ticareti, vadeli işlemler, swap’lar, otomatik piyasa yapıcı (AMM) ve finansal yönetim hizmetleri sunuyor. Yani  borsa, farklı deneyim seviyelerine sahip kişilerin kripto para dünyasına kolaylıkla girmelerini sağlayan basit ürünler sağlıyor.  Borsada 1.000’den fazla token ve 1.400’den fazla işlem çifti mevcut. Bu geniş yelpaze, kullanıcıların yenilikçi kripto paraların en ön saflarına kolayca ulaşmasını sağlıyor.

Sorumluluk reddi: Bu bir sponsorlu içerik ve basın bülteni olup burada yazılanlar Kriptokoin.com ekibinin görüşlerini yansıtmamaktadır. Kaldıraçlı işlemlerde ve kripto para yatırımlarında yüksek kayıp riski mutlaka göz önüne alınmalı, herhangi bir platforma yatırım yapmadan önce geniş kapsamlı araştırma yapılmalıdır. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx